Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najlepšia FOTO z dovolenky tohto roka: Mužovi sa podaril dokonalý záber, pobaví aj vás

Dokonalá podoba Zobraziť galériu (2)
Dokonalá podoba (Zdroj: reddit)

MALAJZIA - Turista sa na stránke Reddit pochválil asi tou najlepšou dovolenkovou fotografiou vôbec. Mladý muž leží na chrbte uprostred pláže, pričom jeho zaoblené brucho vyzerá takmer rovnako identicky ako kopce v pozadí. Mladý muž sa pýši na fotografii svojimi krivkami, ktoré vyzerajú podobne ako vrchy, ktoré sa rozprestierajú za ním.

Zničené medové týždne: Novomanželia sa opili už v taxíku, cestujúci na letisku len čumeli

Každý záhyb, každý hrboľ na jeho tele sa zhodoval s pozadím. Túto fotografiu muž zdieľal na stránkach Reddit a za niekoľko hodín mala takmer 10 tisíc pozretí a lajkov.

Ostrov, ktorý sa nachádza za ním, sa nazýva Island Of The Pregnant Maiden, čo v preklade znamená Ostrov tehotnej panny. Langkawi, oficiálne známy ako Langkawi klenot Kedah, je súostrovie 104 ostrovov v Andamanskom mori, 18 míľ od pobrežia severozápadnej Malajzie.

Najlepšia FOTO z dovolenky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reddit)

Podľa miestnej legendy kúpanie v jazere vedľa ostrova bude žehnať páry, ktoré sa snažia mať dieťa. Preto tisíce neplodných párov cestujú na ostrov každý rok, aby si tam zaplávali.

Avšak toto nie je jediná fotka, ktorá je dôkazom toho, ako splynúť s pozadím. Pred pár rokmi žena v hoteli zistila, že steny na chodbe majú rovnakú farbu ako jej oblečenie. Vďaka zelenožltému tričku tak dokonale splynula s pozadím ako chameleón.

Viac o téme: FotografiaPodobaDovoelnka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu