Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO Kráľovná krásy zachytila vlastnú smrť: Posledné sekundy pred tragickou nehodou

Sofia Magerko Zobraziť galériu (4)
Sofia Magerko (Zdroj: YouTube)

IZIUM - Krásna a mladá Sofia Magerko doplatila na svoju zábavu tou najvyššou cenou. Prišla o život pri tragickej nehode. Najdesivejšie je, že zomrela v priamom prenose. Posledné sekundy svojho života prežila šťastne so svojou kamarátkou Dashou.

Nešťastná nehoda si vyžiadala životy dvoch mladých žien. V aute, ktoré v plnej rýchlosti vrazilo do stĺpu verejného osvetlenia, sedela mladučká iba 16 – ročná Sofia Magerko spolu so svojou kamarátkou Dashou Medvedevou (24).

VIDEO Kráľovná krásy zachytila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Vlastná smrť zachytená na kameru

Sofia bola krásne, mladé dievča s veľkou budúcnosťou. Vo svojom rodnom meste Izium vyhrala súťaž krásy a podľa všetkého milovala život. Dokázala to aj vo svojom vysielaní naživo v rámci svojho vlogu, ktoré žiaľ zároveň bolo jej posledným. Natáčala seba a svoju kamarátku Dashu počas jazdy autom. Dve mladé ženy tancovali, zabávali sa, popíjali alkohol a do kamery vykrikovali, ako si treba život užívať.

VIDEO Kráľovná krásy zachytila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Veselé video sa ale v sekunde zmenilo na hrôzu. Objavila sa čierna obrazovka, zaznel silný náraz, praskanie a zrazu ticho. Po chvíľke je počuť ako sa pri aute ozve mužský hlas, ktorý hovoril o mŕtvom tele a ďalšom, ktoré vypadlo z auta. Bez čakania volal záchranku.

Z auta zostal iba vrak
Zobraziť galériu (4)
Z auta zostal iba vrak  (Zdroj: YouTube)

Rýchla a nezodpovedná jazda sa ale obom dievčatám vypomstila. Kráľovná krásy Sofia bola na mieste mŕtva, čo potvrdila aj polícia. Kamarátka Dasha, ktorá šoférovala skonala žiaľ pri prevoze do nemocnice tiež. 

Viac o téme: NehodaTragédiaKráľovná krásy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu