Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ľudia sa zabávajú na článku ukrajinských železníc: Radia cestujúcim, ako mať sex vo vlaku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

KYJEV – V poslednom vydaní magazínu Mahistral, ktorý vydávajú ukrajinské štátne železnice, sa objavila delikátna téma – sex vo vlakoch. Na obrovské prekvapenie cestujúcich sa železnice k intímnostiam vo vlakoch postavili skutočne liberálne.

Článok, ktorý vyšiel v júnovom vydaní magazínu Mahistral, podľa ukrajinských médií odobril sex vo vlakoch, dokonca cestujúcim ponúkol niekoľko tipov ako na to. Príspevok s názvom „Láska na ceste“ sa okamžite začal šíriť sociálnymi sieťami. Hoci Mahistral nevychádza v online verzii, Ukrajinci s pobavením zdieľali fotografie stránky magazínu. Chýr sa veľmi rýchlo rozniesol a dostal na titulky novín.

VIDEO z vlaku valcuje internet: Zhrození cestujúci zo ženy nedokázali spustiť zrak

„Prvá vec, ktorú potrebujete vedieť o sexe vo vlaku, je to, že je úplne legálny,“ radia cestujúcim ukrajinské železnice. Ak cestujúci neporušujú práva ostatných, je úplne jedno, čo robia v ležadlových vozňoch. Zásadou je, aby k styku nikoho nenútili a vykonávali ho všetci zúčastnení dobrovoľne.

„Ľudia v jednom priestore fungujú ako rodina. Pobývajú v relatívne malom priestore, a to ich zbližuje,“ tvrdí magazín, ktorý tiež cestujúcim odporúča dodržiavať bezpečné zásady aj pri sexe. Radí napríklad, aby použili bezpečnostné pásy. Sú totiž navrhnuté tak, aby zabraňovali pádu cestujúcich na zem počas jazdy.

Magazín tiež priznáva, že sex vo vlaku je dobrým spôsobom, ako si môžu páry okoreniť milostný život. Železnice rátajú aj s takouto možnosťou a párom ponúkajú prenájom vlastného kupé s veľkou manželskou posteľou. Ak sa teda nabudúce vydáte vlakom na Ukrajinu a plánujete cestou spať, vezmite si pre istotu aj štuple do uší.

Viac o téme: Sex vo vlakuUkrajinské železnice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu