Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Detaily záhadnej smrti celej rodiny vo Francúzsku: Švagor vraždil z nepochopiteľného dôvodu

Zavraždená rodina z Francúzska Zobraziť galériu (5)
Zavraždená rodina z Francúzska

NANTES - Uplynulý týždeň sme informovali o záhadnom zmiznutí štvorčlennej rodiny vo Francúzsku. Podozrenie najprv padlo na syna, no teraz vyplávali na povrch nové skutočnosti. Polícia už vie, kto stojí za brutálnymi vraždami a čo mohlo byť motívom otrasného činu.

Francúzski kriminalisti na prípade intezívne pracovali a už prišli s výsledkom. Podľa nich štvorčlennú rodinu zniesol zo sveta švagor, a to všetko kvôli zlatu. Motívom bol zrejme spor o dedičstvo. Dobil ich tupým predmetom. 

Detaily záhadnej smrti celej
Zobraziť galériu (5)

Za vraždou je chabý dôvod

Podľa informácií bbc.com, rodinu pozabíjal švagor Hubert C. (46) po tom, čo sa začali hádať pre zlaté tehly. Tie údajne jeho príbuzní našli v dome v meste Brest. Hubertova matka ale neskôr tvrdila, že žiadne zlato rodina nemala a išlo len o výmysel. 

Detaily záhadnej smrti celej
Zobraziť galériu (5)

Detaily záhadnej smrti celej
Zobraziť galériu (5)

Páchateľa usvedčili stopy DNA na pohári v kuchyni. K vražde manželského páru a ich dvoch detí sa v nedeľu 5. marca exmanžel sestry zavraždeného priznal. Zadržali ho aj s exmanželkou. Muži zákona našli pri ňom aj veci, ktoré patrili nebohej rodine. Mal uviesť, kde ukryl telá, no polícia sa k ich nájdeniu ešte nevyjadrila. 

Detaily záhadnej smrti celej
Zobraziť galériu (5)

Podľa spravodajskej stanice RTL bývalý manžel sestry Pascala Troadeca sa pri výsluchu priznal, že striehol pred domom rodiny Troadecovcov. Potom jej členov zabil tupým predmetom. Podozrivý uviedol, že telá následne rozrezal a autom ich previezol do kraja Finistere, kde ich spálil.


Prečítajte si aj:

Francúzsko rieši mysteriózny prípad: Štvorčlenná rodina zmizla zo dňa na deň úplne bez stopy


Rodina Troadecovcov, manželia Pascal, Brigitte, ich syn Sébastien (21) a dcéra Charlotte (18) zmizli v polovici februára, akoby sa pod nimi zľahla zem. Políciu na to upozornila Brigittina sestra, ktorá bola s rodinou v pravidelnom telefonickom kontakte. Troadecovci sa jej neozvali od noci na 17. februára. Žena políciu zalarmovala o týždeň neskôr. Polícia neskôr počas prehliadky na schodoch i na prízemí domu, kde rodina žila, našla stopy krvi manželského páru a ich syna. Polícia najprv pracovala s verziou, že vrahom bol syn, pretože trpel psychickými problémami. Hneď na začiatku vyšetrovania prípadu predpokladali, že pôjde o vraždy, pretože v dome našli stopy od krvi troch členov rodiny.  

 

 
 
 
 
 

Viac o téme: VraždaVyšetrovanieRodina Francúzsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu