Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Krásna dovolenka sa zmenila na peklo: Danielle (†21) popíjala s priateľom na osudnom balkóne

Nebohá Danielle so svojím priateľom Zobraziť galériu (3)
Nebohá Danielle so svojím priateľom (Zdroj: Facebook)

BENIDORM - Mladá žena sa vybrala na dovolenku so svojimi najbližšími. Chvíle oddychu sa, žiaľ, zmenili na obrovskú tragédiu. Danielle (†21) už nebolo pomoci.

Britská turistka sa tešila na dovolenku do španielskeho Benidormu. Do hotela v letovisku Costa Blanca dorazila na sedemdňový pobyt s najbližšími. V izbe bola ubytovaná so svojím 23-ročným priateľom Jordanom a svojou babičkou. Už deň po ich príchode ale došlo k nešťastiu.


Prečítajte si aj:

Patrícia (†21) vyskočila v Košiciach po hádke z okna: Lukáš jej poslal srdcervúci odkaz do neba


Krásna dovolenka sa zmenila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Podľa miestych médií Danielle Hallová v osudnú noc s priateľom popíjala. Približne o druhej hodine v noci vypadla z balkóna z deviateho poschodia hotela Bermudas. Babička už v tom čase spala v inej miestnosti. Pád z 24-metrovej výšky, žiaľ, nemala šancu prežiť. Záhadou stále ostáva, ako k nešťastnej udalosti došlo. Či žene niekto pomohol, alebo kvôli alkoholu stratila rovnováhu a sama vypadla. 

Krásna dovolenka sa zmenila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Na miesto dorazili bezprostredne po oznámení záchranári. U ženy už mohli skonštatovať len smrť. Polícia sa prípadom začala okamžite intenzívne zaoberať. Prípad vyšetruje ako nešťastnú náhodu, o vražde nehovorí. "Rodine britskej občianky, ktorá zomrela v Benidorme, poskytujeme podporu a súčinnosť," uviedol hovorca britského ministerstva zahraničia pre britské médiá. Tragédia hlboko zasiahla blízkych nebohej mladej ženy, ale aj hotelový personál. Nešťastie sa stalo v nedeľu. 

 

 

Viac o téme: DovolenkaTragédiaPádTuristka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu