Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zožrali ho zaživa: Suseda napadla svorka psov, z tela chudáka ostalo len tridsať percent!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: WFTV9)

JACKSONVILLE - Starší muž prišiel o život veľmi nepríjemným spôsobom. Svorka štyroch psov ho napadla, zabila a následne zožrala. Domáci miláčikovia patrili jeho susedovi. Prípad rieši už floridská polícia.

Telo Michaela Downinga, bolo nájdené medzi jeho a susedovým plotom v Jacksonville poobede po štvrtej hodine, informovala polícia. Telo staršieho muža bolo tak zdevastované, až bolo ťažko rozpoznateľné. Pre WFTV9 sa vyjadril sused Mackenzie Partin: "Bolo to to najhoršie, čo som vo svojom živote videl."

Tieto psy dotrhali na smrť starého muža
Zobraziť galériu (2)
Tieto psy dotrhali na smrť starého muža  (Zdroj: Foto: WFTV9)

Podľa polície bol pán Downing vtiahnutý psami do záhrady. Išlo o rotvajlera, kríženého rotvajlera, kríženého nemeckého ovčiaka, a psa Chow Chow. Susedia potvrdili, že psy sa už v minulosti cez dieru v plote dostali na vedľajší pozemok. Jeden zo susedov priznal, že pán Downing bol starý a slabý pán, ktorý občas používal invalidný vozík. Psy ho roztrhali ako handrovú bábiku, z tela ostalo len tridsať percent. 

Majiteľ psov, Lephus Fenton, nebol v čase útoku doma. Jeho psy boli Jacksonville Animal Care and Protective Services vyhlásené za veľmi nebezpečné. 

Viac o téme: PesFloridaNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu