Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tragédia v Brne: Zo siedmeho poschodia vypadla mama (†32) s dcérkou (†6), sú za tým drogy?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: foto: tv joj)

BRNO - Smutný prípad riešia českí policajti. Tridsaťdvaročná žena v Brne včera vypadla so šesťročnou dcérkou zo siedmeho poschodia. Mama zomrela na mieste, dcérka v nemocnici.

Incident sa stal včera v popoludňajších hodinách. Podľa niektorých českých médií, mama dcérku najskôr vyhodila von oknom a potom vyskočila sama. Za tragédiou môžu byť dorgy, podľa niektorých miestnych užívala mama pervitív aj počas tehotenstva. Iní zasa tvrdia, že išlo o slušnú rodinu. Žena v byte bývala so svojou dcérkou a rodičmi. Otec dievčatka od nich odišiel. Žije v Prahe a k drogám mal údajne tiež blízko. Príčinou nešťastia môže byť aj rozchod partnerov.

Bezprostredne po nešťastí dorazili na miesto záchranári. Dievčatko sa im podarilo resuscitovať a previezli ho v kritickom stave do nemocnice, povedal policajný hovorca Bohumil Malášek. Mama zomrela na mieste. Podľa niektorých mama vyskočila s dcérkou na rukách.  


Prečítajte si aj:

Patrícia (†21) vyskočila v Košiciach po hádke z okna: Lukáš jej poslal srdcervúci odkaz do neba


"Vyšetrujeme okolnosti, prečo žena s dieťaťom z okna vypadli," uviedol policajný hovorca. "Ženu sa nám už nepodarilo resuscitovať, dieťa sme ale oživili a previezli do detskej nemocnice," uviedla hovorkyňa juhomoravských záchranárov Hedviga Kropáčková. 

Šesťročné dievčatko, žiaľ, v nemocnici pred polnocou zomrelo, potvrdila Kateřina Šefčíková z centra komunikácie brnenskej fakultnej nemocnice.

 

Viac o téme: MatkaTragédiaDcéraBrno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu