Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brutálna vražda v Madride: Marise (†35) usekli hlavu, Elise (†31) a mužovi (†42) rozdrvili lebku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MADRID - V madridskej advokátskej kancelárii včera našli tri zavraždené osoby, z ktorých jedna mala useknutú hlavu. Podľa španielskeho denníka El Mundo išlo o osoby juhoamerického pôvodu, dve ženy vo veku 31 a 35 rokov a o 42-ročného muža.

Verdikt! Sexvražda študentky (†25) vo Viedni: Rakúšania naparili Gambijčanovi tvrdý trest

Do madridskej ulice Marcela Usera boli v stredu večer krátko po pol siedmej zavolaní hasiči kvôli požiaru. Tí vzápätí našli na mieste tri mŕtvoly. Najprv sa domnievali, že ľudia zomreli na následky udusenia. Až neskôr zistili, že jedna z mŕtvych žien má useknutú hlavu. Druhá žena zomrela zrejme na následky úderu do hlavy, rovnako ako štyridsaťdvaročný muž, ktorý mal hlavu rozdrvenú sekerou.

Podľa denníka El Mundo boli vrahovia minimálne dvaja. Majiteľom kancelárie je peruánsky právnik, ktorý sa v nej nenachádzal v čase vraždy. Polícii už poskytol informácie o možných podozrivých a osobách, s ktorými mal spory. Advokátska kancelária sa zameriavala na prisťahovalectvo, imigračné právo, záložné právo a registráciu zamestnancov. Založili ju pred viac ako 18 rokmi.

Obyvatelia ulice upozornili včera po siedmej hodine večer na požiar. Hasiči po vstupe do budovy objavili dve menšie ohniská. V jednej z miestností, najbližšie ku vchodu, ležalo telo 42-ročného Ekvádorčana, partnera firmy. Časť tela bola spálená. V ďalšej miestnosti sa nachádzali mŕtvoly Elisy a Marisy, taktiež s ťažkými popáleninami. Záchranári nemali žiadnu šancu na ich oživenie.

Kubánčanka Marisa pracovala v kancelárii niekoľko mesiacov a tiež bola zamestnaná v niekoľkých reštauráciách v okolí. Venovala sa administratíve a distribúcii letákov o špecializovanom právnom poradenstve pre prisťahovalcov. Polícia sa momentálne zaoberá získavaním forenzných stôp a záznamov z monitorovacieho systému. Telá odviezli okolo desiatej hodiny v noci na pitvu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu