Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvrhlá dvojica mala zavraždiť študentku (†25) po sexe: Jej telo vyhodili z okna ako odpad

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DESSAU-ROSSLAU - Dvanásť dní nemeckí policajti pátrali po vrahovi čínskej študentky Yangjie Li. Keď sa im konečne podarilo dostať k údajnému páchateľovi, ich zhrozenie bolo ešte väčšie. Ide o 20-ročného Sebastiana F., nevlastného syna policajného šéfa v Dessau. Dokonca aj matka a biologický otec chlapca sú vysokí úradníci štátnej polície. Mladík mal dievča zavraždiť spolu so svojou snúbenicou Xeniou I. (20).

Syn (19) ruského magnáta brutálne zavraždil matku: Mal z nej vyháňať diabla, lebo s ním chcela sex

Syn policajtov a jeho priateľka mali zabiť peknú Aziatku po sexuálnych hrách a vyhodiť ju z okna ako odpad. Vyšetrovateľov na mladíkovu stopu mala priviesť DNA. Dvojica sa k činu zatiaľ nepriznala, potvrdila iba to, že medzi nimi a obeťou došlo ku konsenzuálnemu pohlavnému styku. Sudca na dvojicu vydal v utorok popoludní zatykač.

Vyšetrovatelia sú presvedčení, že pár zneužil študentku v prázdnom byte v meste Dessau, kde sa našli aj krvavé škvrny. Dvojica pritom žije v bytovom dome v tesnej blízkosti miesta, kde objavili mŕtvolu. Zatiaľ čo snúbenica má čistý register trestov, mladíka už preverovali kvôli podpaľačstvu a poškodeniu cudzej veci, informoval portál bild.de.

Číňanka, ktorá študovala na nemeckej univerzite architektúru, zomrela podľa výsledkov pitvy na vážne poranenia hlavy a tváre. Dievčina sa nevrátila večer 11. mája späť do jej bytu po tom, čo si odišla zabehať. Jej telo našli o dva dni neskôr v kroví.

Čínska ambasáda v Nemecku vydala upozornenie, aby čínski študenti v Nemecku venovali pozornosť svojej bezpečnosti a tiež vyzvala miestnu políciu, aby prijala konkrétne kroky na zaistenie bezpečnosti čínskych študentov.

Viac o téme: SexSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu