Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sex v klube počas tanca: Dievčina klesla na kolená a mužom poskytla orál, dav skandoval

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Crotch Cam)

LONDÝN - Neznáma Britka sa nedávno preslávila tým, že v snobskom nočnom klube v meste Kidderminster poskytla orálny sex trom mužom, ktorí sa zvŕtali na parkete. Nehanebná brunetka sa jednoducho zviezla na kolená a vykonala sexuálny akt najprv na jednom tanečníkovi a neskôr, za mohutného povzbudzovania prizerajúcich sa, aj na ďalších dvoch.

Tvrdý sex sa zvrhol na tragédiu: Psychologička (†23) chcela škrtiť káblom, milenec to nezvládol...

"Bolo to niečo, čo by ste čakali, že uvidíte v Magalufe alebo Malii, ale nie v Kidderminsteri," uviedol pre The Sun 21-ročný svedok, ktorý patril k stovkám zabávajúcich sa v inkriminovanú noc. K udalosti malo prísť okolo druhej hodiny ráno, keď parket doslova praskal vo švíkoch.

"Tá dievčina, mohla mať okolo 20, bola trochu bacuľatá a mala oblečené čierne šaty. Tancovala so skupinou kamarátov, keď sa zrazu jednoducho zviezla na kolená a pustila sa do toho. Zainteresovaným chalanom sa to páčilo a keď si ľudia všimli, čo sa deje, zhŕkli sa okolo. Mnohí fandili a povzbudzovali," dodal.

Podľa neho dievčaťu vôbec nevadila toľká pozornosť, ani to, že si diváci robili fotografie a videá na svoje telefóny. Keď dielo dokonala, vstala a pokračovala v tanci. Vyzerala len, že už je trošku pod parou.

Ďalší svedok (32) sa vyjadril, že klub Nubu bol otvorený iba nedávno a je skôr určený pre exkluzívnejšiu klientelu, ktorej ponúka VIP balíčky, ale toto určite nepomôže jeho povesti.

Profesor a študentka: VIDEO Sexovali priamo v učebni na stole, netušili, že majú svedka

Ženino vyčíňanie napokon spôsobilo aj búrku komentárov na sociálnych sieťach. Niektorí tvrdili, že teraz určite zomiera od hanby, ďalší sa tešili, že sa do klubu určite pôjdu pozrieť, keď sa tam dejú také veci a iní sa zhodli, že kritika nepadá iba na hlavu "poskytovateľky", ale aj mužov, ktorí tiež zjavne stratili súdnosť.

Portál metro.co.uk najnovšie informoval, že polícia už dievčinu vypočula, ale žiadne kroky proti nej zatiaľ nepodnikla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu