Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Polícia prelomila tabu: Zverejnila VIDEO prisťahovalca, ktorého rozstrieľali ako divú zver

Na životaschopnosť siláka polícia nebola pripravená. Zobraziť galériu (2)
Na životaschopnosť siláka polícia nebola pripravená. (Zdroj: liveleak)

DENPASAR - Vyhostenie problémového Francúza z Bali sa zvrtlo. Muž sa začal brániť nožom a napriek niekoľkým vypáleným varovným výstrelom sa vrhol medzi ozbrojených policajtov. Nasledovala scéna ako z akčného filmu s nesmrteľným hrdinom. Previnilec polícii vzdoroval až do posledného vydýchnutia.

Dramatický policajný zásah na Bali skončil smrťou urasteného francúzskeho prisťahovalca. Ozbrojení muži zákona ho pri zásahu takmer rozmetali na prach. Prisťahovalec a bývalý športovec mal podľa miestnych veľmi zlú povesť. Neplatil účty v reštauráciách či hoteloch a keď sa majitelia podnikov sťažovali, vyhrážal sa fyzickým násilím.

Pri Lučenci tiekla krv pred streleckými pretekmi: Súťažiaci trafil diváčku (49) takmer do srdca

Podľa susedov a známych sa nemal problém prihovoriť cudzím ženám, hoci mali po svojom boku partnera. Neslušne im zalichotil a potom sa partnera krásky spýtal, či by mu ju nemohol na krátky čas požičať.

Polícia prelomila tabu: Zverejnila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: liveleak)

Pokus o vyhostenie mal fatálny priebeh

Policajti, ktorí mali na výtržníka ťažké srdce, zistili, že mu v septembri minulého roka vypršali víza na pobyt a rozhodli sa zahájiť jeho vyhostenie. Skupina tvorená zásahovou jednotkou za ním vyrazila do vily, aby sa vzdal a dobrovoľne opustil ostrov. Dal sa však na odpor s nožom v ruke. Ignoroval aj varovné výstrely, po ktorých policajti stratili trpezlivosť a začali doňho ostro páliť.

Videozáznam dokumentuje, že policajti do muža vpálili viac ako desať rán, kým ho zložili k zemi. Aj vtedy bol však schopný úniku. Napokon mu uštedrili rozhodujúci výstrel, po ktorom upadol do bezvedomia. Rozstrieľaný muž podľa miestnych médií zraneniam napokon podľahol. Pred smrťou ešte stihol párkrát bodnúť policajného seržanta.

Viac o téme: StreľbaTabuVyhostenieBali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu