Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž sa v Bratislave vybral na prechádzku: Krutá smrť, záľuba sa mu stala osudnou

Ilustračné foto  Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

BRATISLAVA - Smutný prípad krutej smrti riešia bratislavskí policajti. V sobotu našli v blízkosti Devínskeho jazera doráňané telo 34-ročného Petra zo Stupavy. Zistené infromácie naznačujú, že ho roztrhala divá zver.

"Oznámenie o nehybnom tele muža, ktoré sa nachádzalo približne jeden kilometer od cesty 2. triedy medzi Devínskou Novou Vsou a Stupavou, neďaleko cyklotrasy, sme prijali prostredníctvom linky 158 dňa 14. januára krátko pred 13-tou hodinou," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková.


Prečítajte si aj:

Pohoda na pláži sa zvrhla na veľkú melu: VIDEO Opaľujúcich sa ľudí vystrašil diviak


Ako sme zistili, nebohý Peter bol vášnivý ornitológ. Cez víkend sa konalo sčítanie vtáctva a do prírody sa vybral práve kvôli svojej vášni. Domov sa dhlo nevracal, jeho manželka preto kontaktovala políciu. "Telo muža malo viditeľné zranenia v oblasti predlaktia a lýtka a množstvo menších poranení po celom tele. Privolaný ohliadajúci lekár na mieste potvrdil cudzie zavinenie ako príčinu smrti muža a zároveň nariadil vykonať pitvu," doplnila Mihalíková. 

Muž sa v Bratislave
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/AP)

V médiách sa objavilo, že muža napadli divé psy. Podľa našich informácií polícia pracuje aj s verziou, že to boli diviaky. Do úvahy pripadá aj fakt, že Peter trpel zdravotnými problémami, dôsledkom ktorých spadol na zem a následne sa k nemu dostali zvieratá. "Poverený príslušník PZ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," uzavrela policajná hovorkyňa. 

Viac o téme: ZverOrnitológPrechádzka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu