Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Príšerný osud troch detičiek: Matka (†27) porazila rakovinu, aby s mužom zahynula v lete MS804!

Kedysi šťastná rodina. Zobraziť galériu (3)
Kedysi šťastná rodina. (Zdroj: FB, SITA/AP)

LONDÝN - Z troch malých detí sa stali siroty po tom, čo ich rodičia zahynuli pri štvrtkovom páde airbusu spoločnosti EgyptAir. Ide o jednu z mnohých rodinných tragédií vyplývajúcich z ničivej leteckej katastrofy. Táto je o to horšia, že matka sa práve vracala domov z Paríža po úspešnej liečbe rakoviny, na ktorú otec vynaložil všetky úspory. Drobci sa však na ich príchod tešili na letisku v Káhire márne.

Príbehy pasažierov a posádky egyptského airbusu: FOTO ľudí, ktorých zastihla smrť v oblakoch

Reham Mosad diagnostikovali začiatkom tohto roka rakovinu. Jej manžel, lekárnik Ahmed el-Ashry využil všetky úspory a predal väčšinu ich majetku, aby mohol zaplatiť za kvalitnú liečbu vo Francúzsku. Pár do Paríža odcestoval pred mesiacom a deti, všetky vo veku pod šesť rokov, nechal doma s babičkou, informoval portál MailOnline.

Dvojica mala určite veľkú radosť, keď sa ukázalo, že liečba je úspešná a už sa tešila, ako sa vráti späť do normálneho života a uvidí svoje deti. Na cestu domov si však rezervovala let spoločnosti EgyptAir MS804, ktorý mal tragický koniec.

Príšerný osud troch detičiek:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

"Ahmed robil všetko, aby zachránil svoju milovanú ženu. Požiadal som ho, aby nechodil do Paríža, ale pokúsil sa nájsť nemocnicu tu v Egypte, kde by ju mohli liečiť - vzhľadom na obrovské náklady. Ale Mosad nedávno zomrela matka a jej otec je už mŕtvy. V Paríži strávili mesiac a potom sa vracali späť týmto lietadlom. Deti sú na neutíšenie. Matka a otec im chýbali už vtedy, keď boli preč mesiac," uviedol rodinný priateľ Muhammad El Shennawi.

Príšerný osud troch detičiek:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Podľa neho je momentálna situácia veľmi nešťastná a ťažká. Chlapček a dve dievčatká čakali na letisku v Káhire, aby mohli rodičov hneď privítať, márne. "Ich matka a otec sa do Káhiry už nedostali, tak ako nikto, kto bol s nimi," dodal priateľ.

Viac o téme: AirbusEgyptairMS804
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu