Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rodičia už strácali nádej, potom prišiel šok: Záhadne zmiznutý syn skrýva tajomstvo

Rodičia strateného Matthewa Zobraziť galériu (2)
Rodičia strateného Matthewa (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN/MADRID - Šesť rokov o ňom nepočuli ani slovko po tom, ako Matthew Green zmizol zo svojho domova v Sittingbourne. Svojim rodičom povedal, že odchádza na návštevu za kamarátom do Londýna a už sa nikdy neozval. Polícia im po dlhom trápení oznámila dobré, ale prekvapivé správy.

Rodiča sa od polície dozvedeli, že ich dnes už 32-ročný syn Matthew, po ktorom zúfalo pátrali šesť rokov, žije v Španielsku. „Samozrejme, uľavilo sa nám,“ priznala 63-ročná Paaline Greenová, ktorá spolu s manželom Jimom (64) prežívala šesť rokov ťažké mučivé chvíle. Obaja rodičia verili, že ich syn je stále nažive. Prečo sa však dlhé roky neozýval?

Záhada smrti letkyne Amelie Earhartovej konečne vyriešená? Špionáž a život pod novou identitou

Matthew si podľa The Sun vzal rodný list, pas, vodičský preukaz a všetky bankové karty. Vzal si aj 1 700 libier (2 157 eur) v hotovosti spolu s povolením pracovať na stavbách. Plánoval si snáď Matthew zmeniť identitu?

Matthewa našli španielski policajti, ale rodine zatiaľ neprezradili, kde presne sa ich syn nachádza z dôvodu ochrany jeho osobných údajov. Rodičia preto kontaktovali britské veľvyslanectvo v Madride, dokonca si najali súkromného detektíva, pretože polícia uzavrela hľadanie nezvestného a viac rodine nechcela povedať. Bolo snáď tajným želaním ich syna zahodiť celú svoju doterajšiu minulosť aj s celou rodinou? Alebo Matthew ukrýva nejaké desivé tajomstvo?

Matthew Green
Zobraziť galériu (2)
Matthew Green  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: ZmiznutieZáhadaMatthew Green
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu