Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Na ulici sa strhla poriadna mela: Znepriatelené rodiny útočili mačetami, tu je dôvod

bitka v českej Krupke
bitka v českej Krupke (Zdroj: Foto: youtube)

KRUPKA - O poriadny rozruch sa postarali dve znepriatelené rodiny. Členovia do seba skočili na ulici v českej Krupke. Všetko zachytili na video všímaví susedia, polícia má teraz plné ruky práce.

Incident sa strhol ešte v piatok. Na ulici sa stretli členovia dvoch znepriatelených rodín. "Desať minút sa dohadovali, potom to začalo a už to išlo. Tak hodinu sa bili. Normálne sa mlátili mačetami, všetkým. Jeden hovoril, tak poď, rozdáme si to, tak išli, vytiahli mačetu, palicu veľkú a už to išlo. Už sa to búchalo hlava-nehlava," opísal jeden zo svedkov pre tn.cz. Agresori mali podľa svedkov v rukách, mačety, sečné zbrane, nože a palice, či kovové tyče.

Bitku podľa všetkého vyvolal spor o ženu. "To boli bratia. Ten ich chlapec vraj mal chodiť s nejakou vydatou babou. Prišla jej mama, nafackovala ju a od tej doby si dávali po hube...," opísala žena. 


Prečítajte si aj:

VIDEO Brutálnej bitky v Žiari n. Hronom: Konflikt vyvolala hádka, v bare lietali facky a kopance


Násilníci sú zachytení na videu. Po incidente ošetrili záchranári šiestich ľudí. Do bitky sa zapojili asi dvadsiati. Teraz je úlohou kriminalistov vyhodnotiť a vyšetriť vzniknutý konflikt. "Bezprostredne po čine sme zadržali tri osoby, zatiaľ nikto nebol obvinený. Právna kvalifikácia bude stanovená až na základe vyšetrovania,"  informoval hovorca českých policajtov Daniel Vítek. Starosta Krupky Zdeněk Matouš doplnil, že išlo o dve rómske skupiny, ktoré si medzi sebou vybavovali účty. V prípade dokázania viny hrozí útočníkom trest až na dva roky. 

Viac o téme: BitkaKrupka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu