Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Desivý útok pitbulov: Muža (62) napadli a zúrivo trhali na kusy

 Dva psy napadli Francesca
Dva psy napadli Francesca (Zdroj: Foto: youtube)

BRONX - Neuveriteľný šok prežil 62-ročný Francesco Bove cestou do kostola v americkom Bronxe. Na ulici ho napadli dva rozzúrené psy a krvilačne sa na neho vrhli. Náhodní okoloidúci sa usilovali pomôcť mu, no zvery nedokázali zastaviť. Všetko nasnímala žena z okna neďalekej budovy, privolala aj políciu.

Upozornenie. Obsah nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Incident sa stal v piatok popoludní, muža po bezhlavom útoku previezli do nemocnice. "Mal som pocit, že umieram," povedal Francesco pre nydailynews.com v sobotu z nemocničného lôžka. "Psy sú brutálne," povedala suseda Marguerite Gauthierová (55), ktorá býva neďaleko a dodal: "Keď idem von, vždy sa pozerám, aby som sa uistila, že nie sú v okolí."

Muž podstúpil v nemocnici päť hodinovú operáciu, zotavovať sa bude najmenej týždeň. Psy mu vytrhli z ramien kusy mäsa a roztrhali ucho. 

Zvieratá pravdepodobne utiekli majiteľke. Cynthiu Oliverovú muži zákona zadržali a umiestnili do cely. Pred políciou povedala, že psy zaútočili po tom, ako sa s Francescom na ulici pohádala. Muž ale tvrdí, že sa s ňou nikdy nerozprával. Dodal, že ho napadli bezdôvodne.

Majiteľku pitbulov polícia obvinila z napadnutia a všeobecného ohrozenia. Po útoku psov odchytili a previezli do útulku, kde ich utratia.

Viac o téme: Pitbullútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu