Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Nešťastie na ceste: Vodič (†45) sa pri Ružomberku zrazil so srnou, neprežil

Vodič zrážku so srnou neprežil Zobraziť galériu (4)
Vodič zrážku so srnou neprežil (Zdroj: Foto: HAZZ)

LIPTOVSKÁ OSADA - Tragédia sa stala dnes krátko pred piatou hodinou ráno. Vodič sa zrazil so srnou, utrpel zranenia, ktorým, žiaľ, podľahol. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Nehoda sa stala na ceste pri obci Liptovská Osada v okrese Ružomberok. Vodič po zrážke so srnou ostal vo vozidle zakliesnený. Hasiči z Ružomberka ho museli vyprostiť. Na miesto dorazili aj privolaní záchranári. "45-ročný muž, žiaľ, utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom. 32-ročného muža sme s úrazom hlavy previezli do nemocnice v Ružomberku," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. 

FOTO Nešťastie na ceste:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

Vodič z okresu Stará Ľubovňa viedol Škodu Octavia v smere od Ružomberka na Banskú Bystricu. "Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu vozidla s lesnou zverou. Následne vozidlo zišlo mimo cestu vľavo a narazilo do stromu," opísal nešťastie hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík.

FOTO Nešťastie na ceste:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

"Hasiči zabezpečili vozidlo proti vzniku požiaru a po zdokumentovaní nehody políciou a súdnym znalcom vyslobodili z vozidla zakliesnenú usmrtenú osobu," opísala Miroslava Ondrichová, hovorkyňa žilinských hasičov. Hasiči Následne odtiahli auto na krajnicu, kde si ho prevzala odťahová služba.

FOTO Nešťastie na ceste:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Ako doplnil Moravčík, škodu polícia predbežne vyčíslila na 3,5 tisíc eur. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

 

 

Viac o téme: ZverTragédiaSmrťZrážkaVodičSrna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu