Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Český europoslanec sa vzbúril proti bruselskému diktátu: VIDEO prejavu vyvolalo búrlivé reakcie

(Zdroj: Facebook)

BRUSEL - Český europoslanec sa vzbúril proti bruselskému diktátu. Peter Mach v europarlamente vo svojom prejave povedal to, čo si možno väčšina Čechov myslí. Aj keď jeho hlas zostane pravdepodobne nevypočutý, od fanúšikov zožal potlesk.

Peter Mach je lídrom českej libertariánskej Strany slobodných občanov. Minulý rok ho zvolili za europoslanca, jeho videá kolujú po sociálnych sieťach a stal sa protestným hlasom v europarlamente. Tento raz opäť ide proti prúdu, keď sa vyslovil proti utečeneckým kvótam.

"Požadovať rozdelenie imigrantov prostredníctvom povinných kvót ignoruje fakt, že všetci imigranti smerujú do Nemecka, za vyššou životnou úrovňou, vyššími sociálnymi dávkami. Ignoruje fakt, že v Českej republike a v ďalších krajinách nikto tieto povinné kvóty nechce. Ja vám garantujem, že keď Českú republiku v kvótach prehlasujete, tak to spôsobí iba, že veľká väčšina verejnosti v Českej republike nebude chcieť v EÚ zostať," vyhlásil líder strany Mach v europarlamente.

Pozrite si VIDEO

 
Europoslanec Petr Mach (Svobodní) vytoupil 8. 9. 2015 k tématu...

Europoslanec Petr Mach (Svobodní) dnes vystoupil na plénu Evropského parlamentu s kritikou přerozdělování uprchlíků do zemí EU. Na závěr dodal: "Pokud bude Česká republika přehlasována, naši občané nebudou v takové EU chtít zůstat."

Posted by Strana svobodných občanů on 8. september 2015

Na fanúšikovskej stránke mu ľudia dávali výhradne za pravdu. V podstate vystihol väčšinu domácej verejnej mienky. "Má pravdu ... to sa všetci radšej na vykašlú než, aby si nechali niečo diktovať ... a ak by referendum o vystúpení po prijatí utečencov bolo, povedal by som, že tak 75% ľudí by naozaj hlasovalo pre vystúpenie," znel najviac lajkovaný komentár.

Iní predpovedali pre Úniu zlé časy. "Súdny deň je neodvrátiteľný!!!" Ďalší používateľ sa rečnícky spýtal - "99 % Čechov nechce byť v EÚ, tak kde je problém?"

Viac o téme: UtečenciEuroposlanecPeter MachSvobodní
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu