Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tragikomické FOTO hitom: Policajti zaparkovali nadrzovku, vozičkár len bezradne zízal!

Takto zaparkovali policajti
Takto zaparkovali policajti (Zdroj: Foto: YouTube/ WLFI News 18)

LAFAYETTE - Páni policajti sa opäť vyznamenali. Nadrzovku zaparkovali na mieste vyhradenom pre invalidov. Situáciu zachytili kamery. Obrázok vyzerá tragikomicky, nakoľko zdravotne ťažko postihnutý muž očividne nemal kde zaparkovať.

Parkovacie kamery v meste Lafayette zachytili policajné auto, ako zastáva miesto pre telesne postihnutých. Dôstojníci sa vyjadrili, že to neurobili úmyselne.  

Obrázok sa začal šíriť sociálnymi sieťami rýchlosťou blesku a spôsobil poriadny rozruch v miestnej komunite. Ľudia sa dožadovali vysvetlenia, prečo policajti takto parkovať môžu a ostaní nie.

View post on imgur.com

 


Na prípad sa pozrel priamo policajný šéf Patrick Flannelly. Povedal, že z konania svojich podriadených je sklamaný a na políciu to vrhá zlé svetlo. Policajti sa bránili tým, že označenie parkoviska si jednoducho nevšimli, disciplinárny postih ich ale neminie. "Mám pocit akoby situácia ukazovala verejnosti, že polícia si môže robiť, čo chce," povedal šéf polície.

Parkovacie miesto bolo riadne označené symbolom pre zdravotne ťažko postihnutých. Policajný šéf dodal, že nikto nemá právo na ňom parkovať okrem ľudí, pre ktorých je určené.  

Viac o téme: ParkovaniePolícia ZŤP
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu