Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Takto môžete dopadnúť, keď zaparkujete na mieste určenom pre invalidov

Vodič bol poriadne nahnevaný
Vodič bol poriadne nahnevaný (Zdroj: Foto: youtube)

MARINGA - Poriadny šok zažil nezodpovedný vodič, keď sa vrátil k svojmu autu. Zastal zle na mieste pre invalidov, čo šikovne využili tvorcovia zábavnej relácie. Auto mu olepili modrými a bielimi lístkami, aby ho upozornili na fakt, že parkoval nesprávne. Mladému vodičovi tento vtip neprišiel vôbec smiešny, práve naopak. Rozhneval sa, čím ešte viac zabával okolo stojacich pozorovateľov.

Vtipný incident sa stal v brazílskom meste Maringa. Tvorcovia internetovej relácie Boom jeho prešľap šikovne využili a pustili sa do olepovania odstaveného auta. Takto mu chceli dať najavo, že miesta vyhradené pre invalidov sú opodstatnené a sú skutočne pre chorých ľudí.

Šokovaný vodič najprv odstránil papieriky z miesta, kde je štátna poznávacia značka, aby sa uistil, že je to skutočne jeho auto. Zúrivo sa pokúšal odlepiť aj ostatné lístky, no márne. Niekoľkokrát nasadol do auta a chcel odísť, no nemohol tak urobiť, pretože cez skrz-naskrz olepené okná nič nevidel.

Okolo idúci sa na nahnevanom mužovi dobre zabávali, tlieskali a hlasno skandovali. Jeho to očividne nahnevalo ešte viac. Prítomný policajt mu podľa všetkého chcel dať aj pokutu, no keď videl, aký je mladík nahnevaný, radšej to vzdal. Nakoniec cholerik nasadol do auta, kolesá mu zaškrípali a modré papieriky lietali vzduchom. 

Viac o téme: ParkovanieInvalid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu