Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvrhlý sex sa zmenil na horor: Po oplzlých hrách Jodi šialeným spôsobom "popravila" priateľa (†30)!

Jodi Ariasová Zobraziť galériu (3)
Jodi Ariasová (Zdroj: SITA)

ARIZONA - Posledné okamihy života Travisa Alexandera sa nedajú opísať inak, ako slovami strašné, ba dokonca hororové. Jeho bývalá priateľka ho niekoľkokrát dobodala, takmer mu odrezala hlavu, do ktorej ho strelila a nechala ho mŕtveho ležať v sprche. Pred aj po čine si vrahyňa urobila explicitné fotografie.

Prostitútka zabila šéfa v Google: Na luxusnej jachte mu pichla zlatú dávku heroínu!

Travis Alexander, žijúci v Mese, štáte Arizona, bol praktizujúci mormón a charizmatický motivačný rečník. V septembri 2006 stretol Jodi Ariasovú na konferencii v Las Vegas. Predavačka a vášnivá fotografka však bývala v Kalifornii a medzi párom sa zrodil intenzívny vzťah na diaľku. Vymenili si vyše 80-tisíc e-mailov a strávili hodiny telefonickými rozhovormi.

Jodi bola taká uchvátená, že prijala mormónsku vieru, ale len päť mesiacov po tejto udalosti, sa jej sen rozpadol. Podľa Travisa to bolo medzi nimi len fyzické a skončilo to. Jodi to ale nevzdala. Presťahovala sa do Mese a začala pracovať ako čašníčka. Travis sa rodine stažoval, že ho prenasleduje, ale to mu nebránilo v tom, viesť s ňou stále pohlavný život. Napriek tomu, že sa Jodi zdalo, že si ho opäť získala, po dvoch rokoch márnych snáh, sa vrátila späť do Kalifornie k starým rodičom.

Vydržalo jej to iba dva mesiace, potom si prenajala auto a prišla do Mese, aby videla Travisa. Rozídený pár mal spolu naposledy sex 4. júna 2008 a urobil si z neho aj vášnivé fotografie. O niekoľko dní znepokojení kolegovia v práci zalarmovali jeho priateľov, ktorí ho prišli do bytu pozrieť. Vo vnútri sa im naskytol desivý pohľad. Všade bola krv a v sprche ležalo Travisovo nevládne telo s viac ako 27 bodnými ranami, strelnou ranou v hlave a stopami po snahe o oddelenie hlavy od tela.

Zastrelili ho rovnakým typom zbrane, ktorý bol ukradnutý Jodiným prarodičom pri záhadnom vlámaní pred niekoľkými mesiacmi. Najznepokojujúcejším objavom sa stal poškodený digitálny fotoaparát v práčke spolu so zakrvavenými šatami. Polícii sa podarilo obnoviť zmazané fotografie, na ktorých bol spočiatku Travis ešte nažive a mokrý v sprche. Potom nasledovala snímka, ukazujúca zadnú stranu mladíkovej hlavy, jeho zdvihnutú ruku a krv stekajúcu po krku. Polícia sa domnieva, že záber bol spravený omylom pri vraždení mladého muža.

Zvrhlý sex sa zmenil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Jodi najprv popierala, že bola u Travisa doma, ale keď ju konfrontovali s dôkazmi, zmenila svoj príbeh. Tvrdila, že sa k nim vlámali dvaja muži, zavraždili jej priateľa a ju napadli. Túto nepravdepodobnú príhodu zmenila, keď napokon vyhlásila, že bola obeťou domáceho násilia, Travis ju napadol a ona ho zabila v sebaobrane. Keď polícia chcela počuť podrobnosti, Jodina výpoveď dostala trhliny a nebolo pochýb, že ju obvinia z vraždy.

Kým sa postavila v januári 2012 pred súd, stala sa z bláznivej blondínky razom brunetka v okuliaroch a v decentnom oblečení. Jodi vyhlásila, že sa necíti byť vinnou. Jej obhajoba tvrdila, že Jodi trpela posttraumatickou stresovou poruchou v dôsledku násilníckeho vzťahu s Travisom. Obvinená trvala na tom, že bola pod tlakom Travisových zvrátených sexuálnych chúťok. Podľa obžaloby však bola Travisom doslova posadnutá a nedala mu dýchať.

Jodi Ariasovú napokon v máji 2013 uznali vinnou z vraždy prvého stupňa. Porota sa zhodla, že išlo o plánovaný čin, uskutočnený obzvlášť krutým spôsobom. V marci tohto roka súd rozhodol, že nebude čeliť trestu smrti a o mesiac neskôr dostala doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia. Uzavretie prípadu tak trvalo dlhých sedem rokov a náklady prekročili 3 milióny dolárov.

Zvrhlý sex sa zmenil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: SprchaVraždaPriateľJodi AriasováTravis Alexander
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu