Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Manželia veľmi túžia po dievčatku: Narodil sa im trinásty syn!

Jay a Kateri Schwandtovci majú trinásť synov Zobraziť galériu (4)
Jay a Kateri Schwandtovci majú trinásť synov (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Svojho trinásteho syna privítali v stredu ráno na svet manželia Jay a Kateri Schwandtovci z amerického mesta Grand Rapids v štáte Michigane. V súlade s rodinnou tradíciou nechceli pred narodením vedieť, či to bude opäť chlapec, alebo vytúžené dievčatko. Majú totiž iba synov, informovala dnes BBC.

"Rozmýšľal som, že ak to bude dievča, neviem, ako budem reagovať," povedal 40-ročný otec tesne po tom, ako sa narodil jeho najmladší syn.

Jay a Kateri už majú 12 synov vo veku od 21 mesiacov do 22 rokov. Ich najstarší syn sa volá Tyler (22 rokov), nasledujú ho Zach (19), Drew (18), Brandon (16), Tommy (13), Vinnie (12), Calvin (10), Gabe (8), Wesley (6), Charlie (5), Luke (3) a Tucker (21 mesiacov). Ich matka konštatovala, že také množstvo detí znamená aj "veľa zmätku, chaosu, ale aj lásky"

Jay a Kateri Schwandtovci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Rodičia teraz hľadajú meno pre novorodenca a o pomoc požiadali svojich synov, chlapci sa však zatiaľ na mene nezhodli, uviedla BBC.

Kateri Schwandtová má tiež 40 rokov a pochádza z rodiny so 14 deťmi. Narodila sa ako trinásta v poradí a povedala, že si uvedomujú význam, že sa im 13. dieťa narodilo 13. dňa v mesiaci. Matke aj bábätku sa darí dobre, odpočívajú v nemocnici. 

Jay a Kateri Schwandtovci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Na otázku, či si rodičia trúfnu ešte aj na 14. dieťa, Jay Schwandtová odpovedal: "Nikdy nehovorte nikdy".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu