Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šialené správy o kráľovskom pôrode v Británii: Celé je to výmysel, Rusi majú nezvratný dôkaz!

Kate pár hodín po pôrode vyzerala, akoby ani vôbec nerodila Zobraziť galériu (5)
Kate pár hodín po pôrode vyzerala, akoby ani vôbec nerodila (Zdroj: Foto: SITA)

LONDÝN - Druhý potomok britského princa Williama a jeho manželky, vojvodkyne Catherine, je už na svete. Tak ako pri prvom, aj teraz sa Kate ukázala na verejnosti len pár hodín po pôrode. V tejto súvislosti sa vynorili mnohé špekulácie, pretože ľudia nechápu, ako je to zo zdravotného hľadiska vôbec možné. Rusi prišli so šialeným tvrdením a vysvetlili, ako to všetko bolo.

Celý svet s napätím očakával narodenie ďalšieho potomka britského kráľovského páru. Kate nakoniec porodila v sobotu okolo pol desiatej dopoludnia, necelé tri hodiny po príchode do nemocnice. Mnohých však zarazilo, že už krátko po siedmej hodine večer sa čerstvá mamička objavila spolu s dcérkou na verejnosti a ešte v ten istý večer odišla s manželom a synom Georgom do londýnskeho Kensingtonského paláca, kde žijú. Ľudia sa pýtajú, ako je možné, že po pôrode vôbec dokázala stáť na nohách a že vyzerala tak dobre.

Ruské médiá v nedeľu v tejto súvislosti prišli s konšpiráciou, že kráľovský pôrod prebehol úplne inak, a že dieťa nevynosila vojvodkyňa, ale náhradná matka. Catherine vraj počas celého tehotenstva nosila falošné brucho, aby to vyzeralo tak, že je naozaj gravidná. "Dievčatko porodila náhradná matka. Je nemožné, aby Kate tak krátko po pôrode stála na vlastných nohách, bez akejkoľvek pomoci, a mávala ľuďom s úsmevom na perách," napísal prokremeľský denník Komsomoľskaja pravda.

Šialené správy o kráľovskom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: SITA)


Prečítajte si viac o britskej udalosti roka


Ďalšia bizarná teória hovorí, že dievčatko, ktoré zdieľa rovnaký dátum narodenia ako Katarína Veľká, prišlo na svet o niekoľko dní skôr v tajnosti. Je totiž veľmi nereálne, aby vyzerala tak dobre a sviežo tak krátko po pôrode. "Ak naozaj rodila, tak potom to určite bolo skôr, možno už pred týždňom. Ani to bábätko nevyzerá ako novorodenec. Je príliš veľké a jeho pleť je hladká a bledá. Za normálnych okolností by bola červenšia," napísal jeden komentátor.

Šialené správy o kráľovskom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Šialené správy o kráľovskom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Zverejnený bol aj radikálnejší názor, podľa ktorého Kate nerodila vôbec. "V očiach nemá ten materský pohľad, ktorý by mala mať. Pozrite sa na Dianu, keď porodila. Kate je len herečka z Buckinghamského paláca, nič viac."

Aj keď nič z toho nie je pravda a Catherine porodila v sobotu doobeda, potom sa ponúka otázka, či je v poriadku, že sa s bábätkom ukázala na verejnosti tak skoro. Podľa viacerých odborníkov tak ohrozila zdravie svojej dcérky. "V Rusku matka zvykne opustiť pôrodnicu do troch alebo štyroch dní, ak je všetko v poriadku. To, čo urobila Kate, je veľmi riskantné. Dieťatko zobrala do nesterilného prostredia, kde mohlo chytiť akýkoľvek vírus," vysvetlila moskovská gynekologička Olga Perovskajová.

Šialené správy o kráľovskom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: SITA)

Celá Británia medzičasom očakáva oznámenie mena novonarodenej dcéry vojvodu a vojvodkyne z Cambridge. Dnes to však zrejme nebude. Stať sa tak má po tom, ako o výbere mena William osobne informuje svoju starú matku, kráľovnú Alžbetu II. Podľa stávkových kancelárií je najviac favorizovaným menom Charlotte a Alice. Na vnučku sa včera boli pozrieť dedko princ Charles s manželkou Camillou a aj starí rodičia z Katinej strany, Michael a Carole Middletonovci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu