Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nové informácie z pitvy v prípade Kramný: Zabíjala elektrina, stopy na týchto miestach!

Petr Kramný, Monika a Klárka
Petr Kramný, Monika a Klárka (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Ostrosledovaná kauza okolo smrti dvoch Češiek v Egypte stále neutícha. Petr Kramný je obžalovaný z vraždy. Na základe zverejnených fotiek, ktoré vznikli tesne pred pitvou mŕtvych tiel v Egypte, sa jeho advokátka Jana Rejžková vyjadrila, že ide o jasný dôkaz neviny jej klienta, na telách nebadať žiadne prúdové zmeny. Televízii Nova sa však podarilo získať informácie z vyšetrovacieho spisu českých policajtov. Tie tvrdia pravý opak.

Vo vyšetrovacom spise stojí, že pitva, ktorú urobili v Česku, preukázala na telách žien stopy po vodiči, ktorý im do tela priviedol elektrinu.

Ako informuje televízia, v spise je tiež uvedené, že Monika Kramná mala stopy po elektrickom vodiči na troch bodoch tela - na zátylku, nad kostrčou a na pravej nohe. Podľa českých patológov Monika a jej dcérka zomreli po zásahu elektrinou. V spise sa píše aj to, že smrteľné zranenia im musela spôsobiť tretia osoba. Kriminalisti sú presvedčení o tom, že vrahom je manžel a otec Petr Kramný. 


Prečítajte si aj

Totálny hyenizmus v kauze Kramný: Šokujúce FOTO mŕtvol Moniky a Klárky na pitevnom stole!

FOTO pred pitvou Moniky a Klárky: České médiá zverejnili detaily, čo je na nich vidieť!

Kramného advokát napísal vysvetľujúci list k fotkám Moniky a Klárky: Tu je jeho znenie!


On ale vinu od začiatku popiera. Tvrdí, že jeho najbližší zomreli po konzumácii neznámej látky, ktorou bol otrávený aj on, ale len on zázrakom prežil. Odborníci toto tvrdenie vyvrátili po preskúmaní vnútorných orgánov oboch žien.  

 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu