Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Obrovská tragédia: Mama (35) zišla s autom do jazera, zomreli jej tri deti (†1,4)!

Nešťastie v Melbourne
Nešťastie v Melbourne (Zdroj: Foto: YouTube/Aussie Criminals)

MELBOURNE - Obrovské nešťastie otriaslo austrálskym mestom Melbourne. Pri dopravnej nehode zomreli traja malí súrodenci. Mama zatiaľ z nezistených príčin vošla autom do miestneho jazera. Viezla so sebou štyroch svojich potomkov.

Žena (35) sa s rodinou do Austrálie prisťahovala v roku 2008 pred vojnou v Sudáne. Rodina mala dokopy sedem detí, so štyrmi mama cestovala autom, keď sa stala tragédia. Jedno dieťatko zomrelo na mieste, jedno počas prevozu do nemocnice a tretie v nemocnici. Prežila len ich päťročná sestrička spolu s mamou, ktoré tiež hospitalizovali. Nehodu neprežil ročný braček a štvorročné dvojičky - chlapček a dievčatko.

Obyvetalia sú z tragédie otrasení. Nešťastie sa stalo v pokojnej štvrti. Očití svedkovia opísali, ako pohotovo reagovali okoloidúci, ktorí okamžite skočili do vody a posádke auta sa usilovali pomôcť zo všetkých síl. Nehodu vyšetruje polícia, zisťuje, ako mohla žena na aute zísť z cesty, prejsť cez chodník, preraziť krovie a vojsť do vody.  Policajti nevylúčili podozrenie z úmyselného zabitia.


Prečítajte si aj

Hrozivá havária na východe: Štyri zranené deti, muža museli previezť vrtuľníkom

Smrteľná nehoda v Česku: Žena a dieťa neprežili zrážku s autobusom


Ako informuje denník The Australian, vrchný inšpektor Stuart Bateson apeloval na prisťahovalcov zo Sudánu, aby poskytli akékoľvek informácie o rodine. "Musíme pochopiť, čo sa deje v živote tejto rodiny, rovnako aj to, čo mohlo viesť k incidentu. Sme si vedomí, že môžu existovať určité sociálne, kultúrne a náboženské dôsledky, ktoré majú vplyv na komunitu," povedal.

Nešťastie sa stalo v stredu popoludní približne o pol štvrtej miestneho času.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu