Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kamaráti študentku (†19) nalákali na zvrátenú sexhru: Potom ju kruto zavraždili!

Elizabeth Marriottová
Elizabeth Marriottová (Zdroj: Facebook)

WESTBOROUGH - Lizzy bola talentovaná mladá žena s obrovskou vášňou pre oceány a morský život, spomínajú na ňu jej rodičia a blízki. Určite netušila, že voda sa nakoniec stane jej pohrebiskom. Ľudia, ktorým verila, ju totiž otrasným spôsobom pripravili o život.

Elizabeth Marriottová odjakživa zbožňovala prírodu a zachraňovala zvieratá v núdzi. Ako 19-ročná sa dostala na univerzitu v New Hampshire, kde začala študovať morskú biológiu. Keďže univerzita bola od jej rodného mesta ďaleko, počas semestra bývala u tety a strýka, uviedol v príbehu o mladej študentke Mirror.

Keď 9. októbra 2012 Lizzy povedala tete a strýkovi, že príde domov až neskoro v noci, pretože ide ku kamarátke, nebolo na tom nič zvláštne. Na druhý deň ju síce doma nenašli, ale mysleli si, že tam prenocovala. Po hodinách čakania sa ich zmocnila panika.

Mohlo by vás zaujať: Z tejto erotickej zábavky môžu ľudia oslepnúť!

Naposledy rodine oznámila, že je s Kat. Polícia neskôr zistila, že išlo o Kathryn McDonoughovú, s ktorou pracovala ako brigádnička. Kat bola rovnako stará študentka, ktorá si našla o dvadsať rokov staršieho partnera, 39-ročného Setha Mazzaglia. Pod jeho vplyvom sa k nemu čoskoro presťahovala, odišla zo školy a prestala kontaktovať rodinu.

 

Mothers Day 2011 - Lizzi saving a frog

Posted by R.I.P Lizzie Marriott on 15. listopad 2012

 

Tajné sexuálne hry

Seth pracoval v miestnom obchode s elektrinou a učil bojové umenia. Jeho skutočnou záľubou bol však zvrátený sex. Vyžíval sa v sado-masochistických hrách a rôznych fetišoch. Pár sa stal podozrivým číslo jeden.

Po vypočúvaní polícia zistila, že Lizzy sa mala zúčastniť sexuálnych hier, pri ktorých jej Seth príliš tesne utiahol lano okolo krku a ona sa začala dusiť. Potom jej telo spoločne s Kat hodili do vody. Kat spresnila, že sexuálne aktivity medzi nimi sa vyvinuli z vyzliekacieho pokra a sledovania televízie. Podľa polície opisovala Kat smrť svojej kamarátky so zvláštnym pocitom nadšenia.

Odmietnutie ju stálo život

V ďalšej etape vyšetrovania Kat priznala, že Lizzy si so Sethom vybrali ako obeť a vlákali ju do bytu na pozeranie filmu. Seth potom navrhol Lizzy, aby Kat pobozkala a spýtal sa jej, či by s ňou bola ochotná mať sex. Ona odmietla. To Setha nahnevalo. Siahol po čiernych rukaviciach a lane, ktorým ju uškrtil. Keď dokonala, znásilnil ju, telo spolu s Kat naložili do auta a hodili z útesu do mora.

Setha obvinili z vraždy prvého stupňa a znásilnenia. Na súde však protestoval, že sa ničoho nedopustil, len sa s ňou "hral" na smrť. Bol odsúdený na doživotie, jeho priateľka bude v roku 2016 prepustená na slobodu.

...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu