Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Život miliardára Babiša ovplyvňujú karty: Podľa partnerky Moniky sa chystá do dôchodku!

Andrej Babiš s priateľkou
Andrej Babiš s priateľkou (Zdroj: Facebook)

PRAHA – Slovenský podnikateľ a najbohatší Čech možno vďačí za svoj úspech aj nadprirodzeným silám. Odhalila to jeho partnerka Monika (40), ktorá zároveň tvrdí, že svoju politickú kariéru 60-ročný Babiš čoskoro ukončí. Povedal jej to aj sám, po tom, čo ho konfrontovala s predpoveďami veštkyne.

„Asi som ho trochu strhla. Nie že by tomu stopercentne veril, ale vypočuje si to,“ povedala Monika o skutočnej úlohe nadprirodzených síl v živote súčasného českého ministra financií. Babiš sa v politickom dianí angažuje iba od roku 2011, kedy založil občianske združenie ANO 2011. V roku 2013 ho zvolili za poslanca českého parlamentu a od januára minulého roka sa stal aj miestopredsedom vlády.

Podľa Moniky to na neho nemá dobrý vplyv: „Pribral, chudák. Je to naozaj obeť, najmä v jeho prípade, preto kedysi si privstal aj o piatej, aby mohol ráno hodinu cvičiť.“ Keď Babišovi Monika túto skutočnosť pripomenula, sľúbil jej, že sa to zmení. „Že z politiky odíde, až to dotiahne do bodu, kedy si bude istý, že to môže niekomu prenechať. A že pôjde do dôchodku,“ cituje Moniku AhaOnline.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu