Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šéf vyšetrovateľov kauzy Kramný po roku prehovoril: Zásadné slová, fakty hovoria jasne!

Petr Kramný čaká už rok na rozhodnutie súdu Zobraziť galériu (3)
Petr Kramný čaká už rok na rozhodnutie súdu (Zdroj: ČTK)

PRAHA - Kľúčový dôkaz proti Petrovi Kramnému odhalili vyšetrovatelia už v novembri 2014. Vysvitlo vtedy, že pri výpovedi klamal. Napriek tomu sa začali šíriť špekulácie, že by ho mohli prepustiť z väzby.

Vyšetrovatelia médiám v novembri oznámili, že Kramného manželka Monika (†36) s dcérou Klárkou (†8) zahynuli pravdepodobne oveľa skôr, ako tvrdil Kramný. Keď ohlásil ich smrť, boli už desať hodín mŕtve. Navyše, Kramný s telom dievčatka manipuloval.

Mesiace od záhadného úmrtia matky a dcéry však plynú bez verdiktu súdu. Obvinený Petr Kramný  čaká vo väzbe na rozsudok už rok. Kramný a jeho advokátka Jana Rejžková podľa TN.cz stráca trpezlivosť a frustrovaní začínajú byť aj kriminalisti, pretože celá vec stojí, zdá sa, na mŕtvom bode.

Šéf vyšetrovateľov kauzy Kramný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

„Osobne som presvedčený, že pán Kramný čin spáchal,“ povedal pre Idnes.cz krajský policajný riaditeľ Tomáš Kužel. Ako však špekulujú iné médiá, do úvahy prichádza aj variant, že podozrivého súd oslobodí pre nedostatok dôkazov a dostane niekoľkomiliónové odškodné. Vyšetrovanie totiž trvá podozrivo dlho.

Kramný mal svoju najbližšiu rodinu zabiť v júli 2013 v egyptskom hoteli. Vo februári 2014 ho zadržala česká polícia a dodnes ostáva vo vyšetrovacej väzbe, obvinený z dvojnásobnej vraždy. Kramného k činu malo viesť dedičstvo, ktoré chcel získať.

Petr Kramný s dcérou Klárkou
Zobraziť galériu (3)
Petr Kramný s dcérou Klárkou  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu