Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kľúčový dôkaz proti Kramnému, čo sa dialo v izbe smrti: Vyšetrovatelia už vedia, že klamal!

Vyšetrovanie odkrýva stále nové skutočnosti
Vyšetrovanie odkrýva stále nové skutočnosti (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Rozuzliť prípad Petra Kramného, ktorého žena a dcéra zomreli v Egypte za zvláštnych okolností pred rokom a pol, sa možno konečne podarí vďaka novej stope. Pôvodné dohady a špekulácie teraz potvrdil prevratný dôkaz!

Kým spočiatku vyšetrovatelia len špekulovali, že Klárka a Monika mohli byť mŕtve už oveľa skôr, ako uvádzal Petr Kramný, až teraz získali dôkaz, že smrť nastala v inom čase, ako uvádzal: „pravdepodobne boli mŕtve už od rána 29. 7. 2013,“ informovala český denník Blesk advokátka Klára Long Slamová. Znamená to, že Kramný oznámil ich smrť až o desať hodín neskôr a nie hneď, ako vypovedal! Muž totiž ohlásil ich smrť až o pol štvrtej ráno 30. 7.!

S telom dievčatka manipuloval

Okrem nových časových súvislostí Slamová Blesku potvrdila, že s telom dievčatka bolo „zásadne manipulované“. Ako ďalej uviedla advokátka, pre obvineného výsledky psychologických a psychiatrických posudkov neboli pozitívne a v platnosti ostáva pôvodný motív, ktorý mal Kramný na ich vraždu.

Vražda elektrickým prúdom

Kramný profitoval zo smrti svojej ženy a dcéry vidinou dedičstva, o ktoré sa nechcel s nikým deliť. Slamová pre Tn.cz povedala, že zistenie o časovom posune je mimoriadne významným dôkazom, ktorý Kramného usvedčuje z vraždy v hoteli Titanic Palace.

Po smrti manželky Moniky a dcérky Kláry predstieral, že je ich smrťou otrasený, ale počas vyšetrovania vysvitlo, že sa o manželke vyjadroval „hrozným spôsobom“. Navyše, u Kramného odborníci nepotvrdili žiadnu psychickú poruchu, ktorá by ovplyvnila jeho správanie. Najprv si vyšetrovatelia mysleli, že matka a dcéra zomreli následkom otravy, ale pitva určila ako príčinu ich smrti zásah elektrickým prúdom. Napriek tomu však Slamová nevylúčila ani otravu a množstvo detailov v prípade Kramného naďalej ostáva utajených.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu