Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bizarný vývoj Kramného prípadu: Sexuologické vyšetrenie, u Petra našli divné nahé fotky!

Peter Kramný
Peter Kramný (Zdroj: Facebook)

PRAHA/OSTRAVA - Len včera sme vás informovali o tom, že polícia konečne uzavrela prípad Kramný s výsledkom, že Peter v Egypte svoju manželku Moniku a dcéru Klárku zavraždil elektrickým prúdom. Teraz sa však vynorili ďalšie prekvapivé informácie, ktoré robia túto kauzu ešte zamotanejšou. Podľa servera tn.cz totiž musel ísť Čech na sexuologické vyšetrenie. Taktiež mu v mobile objavili veľmi zvláštne fotografie.

Kramného manželka a dcéra zomreli koncom predminulého júla v hoteli v egyptskej Hurghade, kde rodina trávila dovolenku. Médiá pôvodne špekulovali o tom, že ženy boli otrávené. Informácia, že ich mohol zabiť elektrický prúd, sa objavila neskôr. Polícia Kramného obvinila z vraždy koncom vlaňajšieho februára. Včera kriminalisti uzavreli prípad s tým, že Kramný vraždil práve spomínaným elektrickým prúdom, a tak by sa mal Čech čoskoro postaviť pred súd.

Podľa tn.cz sú súčasťou spisu aj odborné znalecké posudky. "Okrem psychologických vyšetrení absolvoval Kramný tiež meranie genitálnej sexuálnej vzrušivosti pomocou falometra. Podľa zdroja, ktorý je blízky rodine a je oboznámený s priebehom vyšetrovania, reagoval Kramný v ojedinelých prípadoch aj na nezvyčajný sexuálny obrazový materiál," píše web.

Prečítajte si aj: Kramného čaká v base sexuálne peklo: O tomto sa mu nezdalo ani v najhorších snoch!

To však nie je všetko, kriminalistom sa podarilo zrekonštruovať aj snímky, ktoré Kramný vymazal z mobilného telefónu. Prečo tak urobil, nie je celkom jasné, ale keby sa vraj dostali do nesprávnych rúk, mohla by si to verejnosť veľmi zle vysvetliť. Dva zábery sú vraj veľmi neobvyklé.

"Záleží na kontexte. Mohlo ísť o nevinné fotenie rodinnej pohody. Mohlo ísť o testovanie fotoaparátu. Mohlo ale ísť aj o cielené fotografovania objektu," špekuľuje tn.cz s tým, že "na fotkách je jeden člen rodiny Petra Kramného v situácii, ktorá je pomerne citlivá na zverejnenie. Ak by napríklad takouto fotkou disponovali médiá, bolo by nutné túto fotku výrazne rastrovať. Ak by vôbec bola uverejnená".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu