Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO trapasu na parkovisku: Vodička na luxusnom tereňáku boj s rozumom prehrala!

Žena za volantom
Žena za volantom (Zdroj: Foto: youtube)

CALGARY - Poriadny boj na parkovisku zdolávala vodička na luxusnom BMW-čku. Svojou nešikovnosťou sa sama dostala do pasce, z ktorej nevedela nájsť únik. Očividne za volantom strácala nervy, no varujeme, že tie stratíte aj vy pri sledovaní nasledujúceho videa. Žene nakoniec pomohol muž, ktorému krátko pred tým nacúvala do auta, no takticky sa nepriznala a víťazne odišla.

Video je na internete len niekoľko dní a už ho zhliadlo viac ako dva milióny užívateľov. Vodička sa takmer päť minút zúfalo pokúša dostať zo zajatia áut, v ktorom sa ocitla zrejme kvôli svojej hlúposti. Aj neskúsení vodiči by pravdepodobne vedeli vyhodnotiť situáciu, ako sa dostať zo zasneženého parkoviska.

Manéver vodičky BMW je doslova nevysvetliteľný. Namiesto jednoduchého cúvnutia sa točila dookola na mieste pomedzi tri autá, pri čom do jedného hneď na začiatku buchla. 

V závere videa je vidieť, ako jej vodič práve tohto červeného auta pomôže náznakom ruky. Žena však vzápätí odchádza, bez toho, aby sa pri oškretom vozidle aspoň pristavila.  

Prípad zachytili bezpečnostné kamery v kanadskom Calgary. Údajne ho už vyšetruje polícia.  

Parkovanie v Calgary

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu