Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nová stopa v prípade mŕtveho riaditeľa z VIDEA, na ktorom líže matikárku: Bola to vražda?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: lokalec.si)

MARIBOR - Slovinské médiá posledné dva týždne plní perverzný príbeh s tragickým koncom o riaditeľovi strednej školy, ktorý priamo v triede predvádzal orálny sex na učiteľke matematiky, čo sa podarilo šokovaným študentom natočiť na video. Drago Kamenik (†41) najprv všetko popieral, no keď odborníci potvrdili autenticitu tohto záznamu, priznal sa. Vzápätí mal spáchať samovraždu, no polícia prišla s neuveriteľnou teóriou.

Slovinské spravodajské médiá o celom incidentne hovoria ako o vražde. Prvotnú verziu, že išlo o samovraždu, ktorú Kamenik spáchal pod tlakom verejnosti, priniesol riaditeľ slovinskej asociácie škôl. Podľa neoficiálnych zdrojov sa mal obesiť, no polícia prípad vyšetruje ako vraždu. Mali ju údajne spáchať tí študenti, ktorí natočili kompromintujúce video.

Zúfalý riaditeľ sa totiž týmto študentom po tom, ako zistil, že majú nahrávku jeho sexuálnych praktík s matematikárkou Manjou Merteljovou (45), vyhrážal žalobou, ak všetko zverejnia. Oni to napriek tomu spravili, čo zasiahlo médiá po celom svete. Totožnosť študentov zapletených do celého prípadu však nie je zatiaľ známa ani polícii. 

Drago mal blízko ku kolegyni matematikárke Manji Merteljovej (vpravo)
Zobraziť galériu (3)
Drago mal blízko ku kolegyni matematikárke Manji Merteljovej (vpravo)  (Zdroj: lokalec.si)

Kamenik, otec dvoch detí, bol pristihnutý, ako poskytuje orálny sex matematikárke, zrejme zasnúbenej, priamo na školskej lavici v triede. "Počuli sme nejaké zvuky a bolo nám hneď jasné, že ide o súlož. Mysleli sme si však, že je to niekto zo študentov," povedal slovinským médiám jeden zo svedkov.

Dragova milenka mala očividne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook, YouTube)

Keď otvorili dvere na učebni a zbadali vlastných učiteľov, ako sa uspokojujú, boli otrasení. Ten pohľad bol šokujúci. Učiteľka s roztiahnutými nohami a riaditeľova hlava medzi nimi. "Nemohli sme uveriť vlastným očiam, keď sme videli riaditeľa a našu učiteľku," povedal jeden z očitých svedkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu