Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prostitútka zabila šéfa v Google: Na luxusnej jachte mu pichla zlatú dávku heroínu!

Forrest Timothy Hayes a Alix Tichelmanová Zobraziť galériu (7)
Forrest Timothy Hayes a Alix Tichelmanová (Zdroj: Facebook)

SANTA CRUZ - Manažér Google a ženatý otec piatich detí Forrest Timothy Hayes (†51) doplatil na svoje excentrické chúťky. Rád si užíval s peknými ženami a v jeho živote nechýbali ani drogy. Jedného dňa mu však prostitútka Alix Tichelmanová (27) vstrekla do žily takú konskú dávku heroínu, že skolaboval a zomrel. Mladá dievčina mu neposkytla žiadnu pomoc, za čo si odsedí šesť rokov za mrežami.

Prečítajte si aj: Učiteľka (52) randila so študentom (15): Opustil ju kvôli spolužiačke, zosnovala krutý plán!

Hayes mal pred 18 mesiacmi sľubne rozbehnutú kariéru, prijali ho práve do zamestnania v spoločnosti Google a finančnou núdzou zjavne netrpel. Tichelmanová sa živila ako prostitútka, ktorá si klientov zháňala prostredníctvom webovej stránky určenej pre bohatých záujemcov o sexuálne služby.

Hayesova jachta, miesto činu.
Zobraziť galériu (7)
Hayesova jachta, miesto činu.  (Zdroj: YouTube)

Dvojica si vymenila niekoľko e-mailov a napokon sa pred osudnou nocou 26. novembra 2013 aj viackrát stretla. Noci prebiehali v znamení sexu a drog na Hayesovej 15-metrovej jachte Escape kotviacej v prístave v Santa Cruz.

Tichelmanová vraj obľubovala kožu.
Zobraziť galériu (7)
Tichelmanová vraj obľubovala kožu.  (Zdroj: Facebook)

Prostitútka zabila šéfa v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook)

Drogy na palubu mala priniesť Tichelmanová a aplikovať ich mužovi injekčne. Kamera na luxusnej lodi zaznamenala, čo sa dialo potom. Hayes začal mať zdravotné komplikácie a stratil vedomie. Prostitútka, ale neurobila nič, aby mu pomohla, ani nezavolala záchranku. Namiesto toho si pozbierala svoje veci, prekročila umierajúce telo a pred odchodom ešte dopila pohár vína. Stihla však ešte zastrieť, aby nebolo vidieť telo zvonka.

Po Hayesovej smrti sa začalo policajné vyšetrovanie, pri ktorom objavili korešpondenciu medzi ním a Tichelmanovou. Tá sa zatiaľ skrývala v dome jej rodičov, ale vylákali ju späť do Santa Cruz na schôdzku s vymyslenými klientom, ktorý jej mal za sex zaplatiť 1000 dolárov. Súhlasila, že sa 4. júla stretnú v luxusnom hoteli, kde bola zatknutá.

Súd ju pred pár dňami odsúdil za zabitie na šesť rokov väzenia. Podľa jej právnika sa Tichelmanovej uľavilo, že už to má za sebou a očakáva, že si odsedí iba tri ďalšie roky, takmer rok už strávila vo väzbe.

Tichelmanová sa teraz pripravuje na premiestnenie z Kalifornie, kde bola zatknutá. Má bohatých rodičov a dvojité občianstvo v USA aj Kanade, informoval portál dailymail.co.uk.

Tichelmanová po verdikte so svojím právnikom.
Zobraziť galériu (7)
Tichelmanová po verdikte so svojím právnikom.  (Zdroj: SITA)

Keby ju obvinili z vraždy, mohla dostať až 15 rokov.
Zobraziť galériu (7)
Keby ju obvinili z vraždy, mohla dostať až 15 rokov.  (Zdroj: SITA)

Prostitútka zabila šéfa v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu