Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

V USA zatkli tohto muža: Zabil svojich päť detí!

Timothy Ray Jones
Timothy Ray Jones (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - V Spojených štátoch zadržali muža (32), ktorý je podozrivý z toho, že zabil svojich päť detí. Timothy Ray Jones svojich potomkov údajne usmrtil v Južnej Karolíne a ich telá odviezol až do Alabamy, kde ich nechal vo vreciach pri ceste.

Potom, čo ho zadržali, priviedol policajtov na miesto činu, informoval denník Los Angeles Times. Deti boli vo veku od jedného roka do ôsmich rokov a ich zmiznutie ohlásila minulú stredu ich matka.

"Je to veľmi tragická situácia. Životy týchto detí vyhasli ešte predtým, než dostali šancu užiť si život. Spravodlivosti bude učinené za dosť," uviedol štátny zástupca v Alabame Michael Jackson.

Polícia nezverejnila žiadne detaily ohľadom príčiny smrti detí. Ich telá boli v noci na dnes prevezené do Južnej Karolíny, kde bude vykonaná pitva.

Podľa Charlieho Crumptona, šerifa v okrese Smith County v Mississippi, otca detí zadržali v sobotu práve v tomto štáte pri bežnej cestnej prehliadke. Keď policajti zastavili jeho auto, vyzeral vraj podozrivo, pretože bol pod vplyvom pravdepodobne drog a navyše veľmi nervózny a rozrušený. Po jeho deťoch bolo už vtedy vyhlásené pátranie, a preto policajti Jonesa zadržali. Nakoniec vraj sám opísal miesto, kde mŕtve telá zanechal.

Američan je rozvedený a deti mali so svojou manželkou v spoločnej starostlivosti. Svojim susedom Jones povedal, že sa spolu s deťmi sťahuje do iného štátu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu