Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Česká turistka a jej dovolenkový zážitok: Ležala na pláži a vtom sa jej vymočil na tvár!

Českú turistku ocikal na rumunskej pláži pes Zobraziť galériu (3)
Českú turistku ocikal na rumunskej pláži pes (Zdroj: topky)

SULINA – Nie práve najpríjemnejšie spomienky si prináša z pobytu na rumunskej pláži v Suline, česká turistka Silvia. Tá si na pláž išla oddýchnuť po náročnom splave po delte Dunaja a miesto príjemného leňošenia sa musela popasovať so zážitkom, ktorý sa len tak nevidí.

„Ležala som na pláži a slnila som sa. Zrazu som pocítila teplý prúd na svojej tvári. Otvorila som oči a videla som, ako si „uľavuje“ priamo na mňa malý pes. Preľakla som sa, vyskočila a okamžite som bežala do mora, spláchnuť tento nepríjemný zážitok,“ hovorí.

Na pláži v Rumunsku je totiž mnoho voľne pohybujúcich sa psov, ktorí pobehujú medzi ľuďmi, kúpu sa s nim v mori a viac menej nikomu neprekážajú. Okrem psích miláčikov s majiteľmi sú na pláži i túlavé psi. Turistom neublížia, ale občas môžu spôsobiť i takúto malú nehodu. Pes, ktorý ocikal Silviu však mal svojho majiteľa.

„Videla som, ako si ho privolala pani a mal aj obojok. To ma trochu upokojilo, verím, že keď ma pána je aj zdravý a žiadna choroba ma neohrozí. Majiteľka si však prehrešok svojho miláčika nevšimla a ja som ju na to potom už ani neupozorňovala,“ dodáva turistka so smiechom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu