Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragický koniec nezhôd: Dôchodca zavraždil susedov kvôli psím výkalom

Ilustračné foto
Ilustračné foto

DALLAS - Súd v Dallase v americkom štáte Texas uznal muža (70) vinným z dvojnásobnej vraždy. Zastrelil svojich susedov, s ktorými sa dlhé mesiace hádal kvôli výkalom ich psa na svojej terase, uviedla agentúra Reuters. Mužovi hrozí doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia.

Chung Kim podľa poroty zastrelil svoju susedku Michelle Jacksonovou (31) vlani 4. februára v okamihu, keď vyšla na svoj ​​balkón nad jeho bytom. Potom vybehol o poschodie vyššie a zastrelil suseda partnera Jamieho Stafforda (31).

Pár posielal svojho psa venčiť na balkón, z ktorého potom splachoval psie moč a výkaly o poschodie nižšie na Kimovu terasu.

Kim podľa denníka Dallas Observer v rozhovoroch z väzenia pripúšťal, že Stafforda zastrelil, ale stalo sa tak vraj v sebaobrane, kedy údajne vykrútil susedovi zbraň z rúk a potom vyšla rana. Vraždu svojej susedky popieral alebo sa na ňu nemohol rozpamätať. Podľa žalobcu ale dôkazy takú verziu udalostí nepripúšťali a Kim už skôr susedom vyhrážal smrťou pri rôznych príležitostiach .

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu