Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Toto už prehnali: Šesťročnému chlapcovi zničila život nevinná detská pusa!

Malý chlapček zjavne netuší, čo spravil Zobraziť galériu (4)
Malý chlapček zjavne netuší, čo spravil (Zdroj: topky)

CANON CITY - Šokujúcu správu sa dozvedela matka 6-ročného chlapčeka zo Spojených štátov, keď sa dopočula, že ho vylúčili zo školy. Malý chlapec sa mal dopustiť podľa školy sexuálneho obťažovania! Neuveriteľný čin mal spáchať na spolužiačke z vlastnej triedy, ktorá bola podľa neho jeho tajnou láskou.

Malý Hunter Yelton z Colorada nemal potuchy, čo sa bude diať, keď vyjadrí city svojej dievčine, ktorú má rád. "Bolo to počas hodiny. Práve sme čítali v skupinách, keď som sa k nej naklonil a pobozkal ju. Mám jednoducho veľa energie," povedal k incidentu.

Huntera poslali za tento čin do riaditeľne, myslel si, že spravil niečo zlé. "Spravil som niečo zlé a cítim sa previnilo," dodal na záver.

Ťažko to rozdýchavala jeho matka, pretože podľa nej nespravil nič zlé. "Sú predsa priatelia. Je to strašný extrém, nemuselo to zájsť až tak ďaleko s tak malým chlapcom," hovorí matka Jennifer.

Matka je z toho v šoku
Zobraziť galériu (4)
Matka je z toho v šoku  (Zdroj: topky)

Odteraz bude mať chlapec v záznamoch tento incident, kde je napísané sexuálne obťažovanie. "Teraz sa ma synček pýta, čo je sex mami? To slovo tam nemalo byť vôbec použité. Absolútne nie v súvislosti so 6-ročným chlapcom," povedala jeho matka.

 

Ako sa definuje sexuálne obťažovanie
Zobraziť galériu (4)
Ako sa definuje sexuálne obťažovanie  (Zdroj: topky)

Sexuálne obťažovanie je definované napríklad sexistickými narážkami, urážkami a obťažovaním. Nátlakom na sexuálnu aktivitu, opakovanými ponižujúcimi poznámkami so sexuálnym podtónom alebo neželaným dotýkaním ako napríklad obchytkávanie, štípanie či obtieranie sa o druhé osoby.

Tu je video, kde sa chlapec vyjadril

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu