Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Bizarná smrť britského špióna (†31): Zomrel kvôli sexuálnej úchylke!

Gareth Williams
Gareth Williams (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská polícia dnes oznámila, že nenašla nijaký dôkaz, ktorý by naznačoval cudzie zavinenie v prípade bizarnej smrti agenta tajnej služby. Rozkladajúce sa nahé telo 31-ročného Garetha Williamsa sa našlo v uzavretej veľkej taške vo vani v utajenom byte MI6 v Londýne v roku 2010.

Koroner vlani dospel k záveru, že do smrti agenta boli zrejme zapletení ďalší ľudia. Súdne vyšetrovanie uzavrel s tým, že príčina smrti bola "neprirodzená a pravdepodobne išlo o vopred plánovaný trestný čin".

Martin Hewitt z Metropolitnej polície dnes na tlačovom brífingu v budove Scotland Yardu informoval médiá o výsledku policajného vyšetrovania: detektívi podľa neho dospeli k záveru, že zrejme išlo len o tragickú nehodu. "Najpravdepodobnejší scenár je, že Gareth bol (v byte) sám," povedal reportérom Hewitt. Rodina zosnulého závery policajného vyšetrovania akceptovala.

Vyšetrovatelia podľa neho zistili, že Williams navštevoval sadomasochistické webové stránky, vrátane stránok venovaných klaustrofílii, čo dokázali záznamy z jeho počítača. Ľudia s takouto sexuálnou úchylkou dosahujú telesnú rozkoš uzavretí v tesných priestoroch. Agent však pri sexuálnej hre nečakane zomrel.

Podľa Hewitta sa nepotvrdili podozrenia, že by agentova smrť akýmkoľvek spôsobom súvisela s jeho prácou. Polícia nemôže kategoricky vylúčiť cudzie zavinenie pri Garethovom úmrtí, ale nepovažuje ho za pravdepodobné. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu