Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bizarný koniec divokého sexu: Dievčina (20) pri akte spadla do studne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: HaZZ)

CIUDAD REAL - Mladú ženu zo Španielska museli zachraňovať hasiči po tom, ako spadla do studne. Veľmi zaujímavý je spôsob, ako sa tam dostala. Stalo sa tak totiž počas sexuálneho aktu. Milenec úbohej dievčiny namiesto toho, aby sa jej pokúsil pomôcť, vzal nohy na plecia a nechal ju napospas osudu.

Dvadsaťjedenročná Španielka sa nedávno milovala so svojím partnerom na zakrytej studni v meste Ciudad Real. Vášeň sa im však poriadne vypomstila. V jednej chvíli sa totiž veko uvoľnilo a dievča padlo do pätnásť metrov hlbokej studne.

Mladík zareagoval veľmi svojsky. Vytiahol si nohavice a v panike utiekol preč. Miestni záchranári neskôr obdržali anonymný telefonát, ktorý ich oboznámil so situáciou. Tým anonymom bol pravdepodobne dotyčný zradca.

Hasiči dievčinu, ktorá nemala na sebe spodnú bielizeň, vytiahli rýchlo z vody. Následne bola prevezená do nemocnice, pretože utrpela šok a podchladenie, informoval španielsky denník ABC.

Miesto, kde k incidentu došlo, sa nachádza v blízkosti vodného parku Playa park a je obľúbeným miestom mladých ľudí, ktorí si tu radi užívajú romantické chvíle. Úrady preto vydali upozornie, aby boli obyvatelia v tejto oblasti obozretnejší a zbytočne neriskovali svoje zdravie alebo nebodaj životy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu