Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tento Slovák (29) vydesil španielske letovisko: Celú noc brutálne znásilňoval susedku (30)!

Toto je Slovák, ktorého vinia zo znásilnenia Španielky
Toto je Slovák, ktorého vinia zo znásilnenia Španielky (Zdroj: diarioinformacion.com)

ALICANTE - Hľadalo ho celé mesto! Mladý slovenský robotník (29) spôsobil pred troma mesiacmi v španielskom meste Alicante obrovský rozruch a paniku. Po tom, čo väznil a brutálne znásilňoval svoju o rok staršiu španielsku susedu (30), sa dal na útek a obyvatelia prežívali bezsenné noci plné strachu. Nebezpečného útočníka vypátrali až po dvoch týždňoch a dnes sa postavil pred súd, kde si vypočul neľútostné obvinenia.

Pred súdom v španielskom Alicante dnes vypovedal mladý Slovák (29), ktorý v krajine čelí hneď niekoľkým závažným obvineniam. V auguste tohto roka mal v provincii Cabo de las Huertas dlhé hodiny väzniť a znásilňovať o rok staršiu Španielku a pri pokuse o útek napadnúť nožom aj jej rodičov. Po mesiacoch vyšetrovania dnes všetci svedkovia brutálneho útoku spolu so sudcom definitívne potvrdili, že páchateľom je skutočne Slovák. Okrem obvinenia zo znásilnenia má teraz na krku aj ďalšie z obmedzovania domovej slobody, pokusu o vraždu, lúpeže i vlámania.

Slovenského násilníka zatkla polícia v Alicante ešte koncom augusta v miestnom parku, keď ho jeden z mužov zákona spoznal na základe identikitu. Ten vytvorili v spolupráci so zneužitou ženou a jej rodičmi krátko po útoku, čo pátranie po nebezpečnom páchateľovi značne urýchlilo. Obeť a obaja príbuzní už potom len potvrdili, že v rukách polície skončil ten správny.

Dráma, ktorá v obyvateľoch po celom Alicante vyvolala strach, sa odohrala 17. augusta tohto roku v jednom z domov v provincii Cabo de las Huertas. Mladík zo Slovenska si podľa všetkého svoju obeť vyhliadol už niekoľko týždňov pred útokom. Išlo totiž o jeho susedu, u ktorej pracoval ako montér a v jej dome sa často zdržiaval. Pri tejto príležitosti si mal skopírovať aj kľúč od hlavných dverí a pomocou neho sa potom v osudný deň k susede "vkradol".

Pri čine ho prekvapili rodičia

Podľa súdu mal Španielku v dome niekoľko hodín väzniť. Aby jej znemožnil akýkoľvek pohyb a možnosť kričať o pomoc, na ústa jej dal náhubok a ruky zviazal lanom. Takto znehybnenú ju mal potom brutálne znásilniť. Vo vyčíňaní by zrejme pokračoval aj ďalej, no prerušili ho rodičia, ktorým sa žena už dlhšie neozývala a vybrali sa ju skontrolovať, píše španielsky portál diarioinformacion.com.

Po otvorení dverí sa tak ocitli tvárou v tvár nebezpečnému násilníkovi. Ten spanikáril a pokúšal sa z domu utiecť, no vyplašení rodičia sa mu postavili do cesty. Slovák na oboch vytiahol nôž, hrozil im smrťou a nakoniec sa dal na útek, pričom jedného z nich dorezal. Miestna polícia okamžite spustila pátranie a zverejnila identikit páchateľa, ktorý zostavila z výpovedí obete a rodičov. Vďaka nemu o necelé dva týždne Slováka vypátrali v miestnom parku a putoval rovno za mreže. Okrem neho v cele skončili aj dve ženy, Slovenka a Španielka, za kolaboráciu so zločincom.

Slovák má mať na svedomí aj ďalšiu zneužitú ženu a niekoľko vlámaní. Ak mu všetky zločiny dokážu, spoza mreží sa tak skoro určite nedostane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu