Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Neuveriteľne krutý zásah sociálky: Dieťa zobrali matke rovno z prsníka, šesť hodín po pôrode!

Sociálka bezcitne odobrala matke jej dieťatko
Sociálka bezcitne odobrala matke jej dieťatko

VEĽKÁ BRITÁNIA - Otrasné! Z tohto videa sa tlačia slzy do očí. Sociálni pracovníci zobrali matke jej dieťa len šesť hodín po pôrode. Urobili to neuveriteľne krutým spôsobom. Matka si svoje dieťatko tískala k hrudi a bezmocne plakala. Po traumatickom odobratí milovaného človiečika dostala, pochopiteľne, hysterický záchvat.

Akoby sa roztrhlo vrece s prípadmi z Anglicka, keď sociálka odoberá rodičom dieťa. Tento incident nasvedčuje tomu, že tak nerobí len voči cudzincom, ale aj vlastným občanom.  

Ako uvádza denník Daily Mail, neuveriteľné zúfalstvo a bezmocnosť! Tak nejako by sa dali opísať pocity 36-ročnej Britky. Sociálni pracovníci jej totiž doslova odtrhli dieťa priamo z prsníka, len pár hodín po pôrode.

Na zverejnenom videu vidno, ako pracovníci zo sociálky v doprovode policajtov konajú bezohľadne a kruto. Sociálna pracovníčka hovorí, že dieťa musia zobrať a pri tom sa vyhráža, nech je matka pokojná, aby nemuseli použiť násilie.  

Matka chráni svoje dieťatko celým telom a pritíska ho k sebe. „Oni jednoducho prišli a vzali nám bábätko. Správali sa akoby to bol kus handry.“ reagoval šokovaný 31-ročný otec. Sociálka nakoniec drobčeka zobrala. Zúfalá matka dostala okamžite hysterický záchvat.

Sociálni pracovníci tvrdia, že partneri majú nestabilný vzťah. Matka dieťaťa, ktoré volajú Baby J, vraj nie je duševne v poriadku a nie je schopná sa o dieťa postarať. Rodičia však tvrdia, že ich vzťah je normálny, pretože sú manželmi už 13 rokov. Priznávajú, že občas majú menšie hádky, ale ktoré manželstvo je bez nich. Otec dieťatka tvrdí, že s výchovou detí nemajú žiadny problém a nikdy by žiadnemu neublížili.

Video, ktoré dokazuje bezcitné chovanie sociálnych pracovníkov už koluje internetom, celý incident totiž otec natočil. Teraz kvôli tomu môže mať problémy, dokonca môže ísť do väzenia. Sociálke sa samozrejme nepáči, že je terčom ostrej kritiky. Súd však odmietol zákaz vysielania videa s tým, že verejnosť má právo všetko vidieť, aby sa mohlo diskutovať o práci sociálnych pracovníkov.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu