Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Česi vtipkujú: Zemanove ženy na pornostránkach!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: zemani.com, sita)

PRAHA - Odkedy je Miloš Zeman českým prezidentom, užíva si nielen politickej slávy, ale aj posmechu verejnosti. Tá sa dobre pobavila na jeho "viróze" a najnovší objav sa zameral na erotickú stránku, ktorá si môže teraz celkom slušne prilepšiť na jeho mene. Zemani.com dokonca ponúka aj dievčatá s menami jeho manželky a dcéry.

Českými médiámi nedávno prebehla správa o drsnom útoku na prezidentovu rodinu. Zemani.com má totiž vo svojom portfóliu značné množstvo obnažených dievčat a žien, samozrejme starších ako 18 rokov, ktoré si môže internetový užívateľ pokojne prehliadnuť v galérii. Pekné devy tam bez ostychu predvádzajú všetky svoje dary prírody, a to vo veľmi odvážnych pózach. Patria medzi ne aj Kate a Ivana, ktorých mená korešpondujú s menami prezidentovej manželky a dcéry.

Ivana
Zobraziť galériu (7)
Ivana  (Zdroj: zemani.com)

Kate
Zobraziť galériu (7)
Kate  (Zdroj: zemani.com)

Vzhľadovo a vekovo nie sú však slečny presnými kópiami spomínaných dám. Pokým Zemanova manželka už má predsa len svoje roky, Ivana z erotickej stránky je podľa vyplnených údajov ešte sladká tínedžerka.

A hoci je to pravdepodobne všetko iba náhoda, aj tak bude musieť asi český prezident časom čeliť ďalším podobným stránkam, ktoré si z neho však budú strieľať úmyselne, alebo na ňom budú chcieť čosi vyryžovať. K populárnym politikom to už jednoducho patrí a sláva si vyberá svoju dať.

Dcéra Katarína, manželka Ivana a prezident Miloš Zeman.
Zobraziť galériu (7)
Dcéra Katarína, manželka Ivana a prezident Miloš Zeman.  (Zdroj: SITA)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu