Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neskutočné: Opitá žena spadla na koľaje metra, dvakrát ju prešli vlaky a prežila!

Žena sa na koľaje metra doslova zrútila. Ublížiť jej mohol aj samotný tvrdý pád z výšky.
Žena sa na koľaje metra doslova zrútila. Ublížiť jej mohol aj samotný tvrdý pád z výšky. (Zdroj: YouTube)

PRAHA - O obrovskom šťastí môže hovoriť žena (40) pod vplyvnom alkoholu, ktorá nielenže bez väčšej ujmy prežila pád do koľajiska na stanici Hůrka na trase B pražského metra, ale aj prejazd dvoch vlakových súprav.

Z videozáznamu tiež vyplýva, že ženu v koľajisku sledovalo niekoľko cestujúcich, pomohli jej však iba niektorí ľudia. Správu dnes priniesla česká spravodajská stránka Novinky.cz.

Celá udalosť sa stala vo štvrtok 31. januára dopoludnia. Žena podľa záznamov bezpečnostných kamier z vlaku metra doslova vypadla. Cestujúci za ňou potom hodili batoh. Silne opitá žena sa snažila postaviť, ale márne. Zapotácala sa a spadla chrbtom do koľajiska, kde ju v prvej chvíli nebolo vidieť.

Postupne prišli do stanice metra dve vlakové súpravy a po odchode druhej je na videozázname vidieť, ako žena z koľajiska vykukuje a snaží sa dostať späť na perón. Tak dnes opísala situáciu hovorkyňa pražskej polície Jana Rösslerová, ktorú citovali Novinky.cz.

Ženine márne pokusy si všimlo niekoľko cestujúcich, ale pomohli jej iba traja. Jeden mladík bežal za dozorcom stanice, aby zastavil prichádzajúci vlak, a mladý pár pomohol žene naspäť na nástupište. Od jej pádu do záchrany však ubehlo až 15 minút, dodal web iDNES.cz

Policajti prišli na miesto a snažili sa so zachránenou, silne opitou ženou rozprávať. Tá hliadke tvrdila, že metrom nepricestovala a že rozhodne do koľajiska nespadla. Na nič sa nepamätala a iba sa sťažovala na bolesti v chrbte. Ženu potom previezli do nemocnice.

Videozáznam zo staničných kamier. Je viac než jasne viditeľné, aké obrovské šťastie žena mala:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu