Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Spitý Japonec hviezdi na eskalátore: Ako sa to len ide po tých schodoch?!

Pripitý podnikateľ bojuje sám so sebou Zobraziť galériu (2)
Pripitý podnikateľ bojuje sám so sebou (Zdroj: the sun/youtube)

LONDÝN - Pokúšať sa prejsť pohyblivými schodmi v protismere je výsadou najmä tých najmenších, ktorí v tom vidia obrovskú zábavu. Keď je ale pri tom prichytený vážený podnikateľ, je jasné, že niečo nie je v poriadku.

Biznismen japonského pôvodu, ktorý sa nedávno vracal z práce londýnskym metrom, na prvý pohľad pôsobil veľmi nenápadne. Čierny oblek a kufrík v ruke - to naozaj nie je nič nezvyčajné. Pozornosť začal pútať až po tom, keď nastúpil na eskalátor. Chcel totiž zísť dolu, lenže si vybral opačný smer.

Spitý Japonec hviezdi na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: the sun/youtube)

Bolo nemožné si nevšimnúť, že muž mal značné problémy udržať sa na nohách a zrejme to nebude preto, že bol unavený. Keď ho ľudia upozornili na to, že ide v protismere, on ich len odignoroval a pokračoval v groteske. Jedna slečna ho dokonca v snahe, aby si náhodou neublížil, schmatla za rameno a chcela ho odtiahnuť preč. Bez úspechu.

Spitý Japonec hviezdi na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: the sun/youtube)

Po niekoľkých minútach trápenia sa pri podnikateľovi pristavil ďalší okoloidúci, ktorý stlačil núdzové tlačidlo na schodoch a nasmeroval ho na tie správne.

Bizarný incident sa podarilo natočiť na mobil Samovi Napperovi (27), ktorý video krátko nato vyvesil na webe. "Najprv som si myslel, že ide zas o nejakého vtipálka. Ale keď som videl, ako sa ten Japonec potáca, bolo mi jasné, že sa čoskoro dočkáme nejakého brilantného predstavenia," povedal.

Opilec na eskalátore

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu