Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Morbídny exorcistický rituál: Môj pes je diabol, kričal a chlpáčovi odsekol chvost!

Rudík je teraz v útulku
Rudík je teraz v útulku (Zdroj: LOZ ČR)

TŘEBÍČ – Ohavné! Muž z českého Třebíče takmer na smrť utýral svojho domáceho miláčika pritom, ako sa z neho snažil vymiesť diabla. Čierneho chlpáčika schytil za chvost a kosákom mu zarezal do chvosta. Keď šialenca prevážali na psychiatriu, zaútočil aj na vodiča sanitky, ktorého chcel zaškrtiť! Informovali o tom české médiá.

Muž bol podľa susedov normálny, no potom, čo ho prepustili z práce mu zrejme preskočilo. Svojho psíka Rudíka sa snažil najprv utopiť v rieke Jihlava, do ktorej ho hodil. Nič nechápajúcemu psíkovi sa však podarilo z chladnej vody vyliezť a k tyranskému majiteľovi sa vrátil. Vtedy si za svoj ohavný čin vyslúžil len pokutu, nikto však netušil, že jeho agresívne správanie bude pokračovať.

Na druhý deň si tyran na Rudíkovi opäť vybíjal zlosť, v tomto prípade mal naozaj čudný dôvod. Zo psíka vraj chcel vymiesť diabla, ktorým bol posadnutý. Vystrašeného chlpáča chytil za chovst a kosákom mu ho takmer odrezal. Zranený psík skončilv útulku „Naozaj to vyzeralo, že sa mu majiteľ snažil odrezať chvost. Zranenie je stredne ťažké, rekonvalescencia potrvá dva týždne. Vec pôjde k súdu,“ povedal Petr Ondráček z Ligy na ochranu zvierat.

Policajti začali trestné stíhanie pre podozrenie zo spáchania prečinu týrania zvierat. Bezcitnému majiteľovi priťažila skutočnosť, že po útoku na psíka pri prevoze na psychiatriu donútil násilim vodiča sanitky, aby zastavil. Odpútal sa začal ho škrtiť a keď zastavil, páchateľ utiekol.

Do pol hodiny ho však vyčuchal policajný pes a agresívny majiteľ má tak na krku aj obvinenie z vydierania. „Môžem potvrdiť, že sa tento skutok stal, páchateľovi za prečin vydierania hrozia až štyri roky väzenia,“ povedala třebíčská policajná hovorkyňa Marcela Lavická.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu