Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smrť krásnej novinárky (†29): Netvor ju znásilnil a zakopal do plytkého hrobu!

Jill Meagherová
Jill Meagherová (Zdroj: droghedalife.com)

MELBOURNE - Mladá novinárka Jill Meagherová pred niekoľkými dňami netušila, že keď si večer vyjde na drink, domov sa už nevráti. Po ceste domov ju totiž znásilnil a zavraždil zvrhlík. Na protest proti tejto strašnej udalosti vyšli do ulíc v austrálskom Melbourne tisíce ľudí.

Dvadsaťdeväťročná Jill žila v Austrálii spolu s manželom Thomasom, kam sa presťahovala z rodného Írska. Nedávno s kolegami z práce zašla na drink. Po príjemne strávenej noci opustila bar okolo pol druhej ráno. Odvtedy ju nikto nevidel. Až do chvíle, kedy polícia našla jej telo zahrabané v plytkom hrobe približne tridsať kilometrov od Melbourne.

Zo znásilnenia a vraždy obľúbenej novinárky je obvinený Adrian Bayley (41), ktorý vyšetrovateľov sám doviedol k telu nebohej. V noci ju stretol v mestskej štvrti Brunswick, kde sa s ňou pri jednom z obchodov chvíľu rozprával a potom ju zhruba kilometer prenasledoval. Momentálne je vo väzbe.

Novinárku znásilnil a zabil

Meagherovej rodina aj spolupracovníci sú z brutálneho činu v šoku."Jill bola úžasný človek a skvelá novinárka. S Tomom sa milovali. Toto si nezaslúžili. Nikto si to nezaslúži," uviedla matka obete Edith McKeonová, ktorá so svojím mužom žije v Perthe.

Ľútosť nad smutnou udalosťou vyjadrili aj obyvatelia Melbourne, ktorí v nedeľu usporiadali mierový protest proti smrti Jill a násiliu ako takému. Pochodu sa zúčastnili tisícky ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu