Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Smrť kvôli prdeniu: Tínedžerka (†16) sa vysmievala kamarátke, zomrela!

Shaakira Dorseyová
Shaakira Dorseyová (Zdroj: YouTube)

WARRENSVILLE HEIGHTS - Šestnásťročná Shaakira Dorseyová doplatila na svoju výrečnosť životom. Kamarátka, ktorú si doberala kvôli jej nadmernej plynatosti, stratila nervy a na dievčinu zaútočila.Tá po chvíli skolabovala a neskôr v nemocnici zomrela.

K bitke, ktorá sa skončila smrťou jednej z účastníčok, došlo minulú stredu okolo ôsmej hodiny večer v meste Warrensville Heights. Dievčatá sa najprv pohádali kvôli tomu, že jedna z nich si nahlas uľavila. Shaakira si z kamarátky začala uťahovať a robiť nemiestne žarty. Strápnená tínedžerka ale nezdieľala rovnaký zmysel pre humor a na priateľku zaútočila.

Dvojica sa pustila do bitky a podľa očitých svedkov päste len tak lietali vzduchom. "Na ceste sa bijú nejaké dievčatá a dospelí sa len tak prizerajú a nič nerobia. Pošlite sem niekoho!," zavolal jeden zo susedov na políciu. Po chvíli pribehol Shaakirin nevlastný otec a školáčky od seba odtrhol. Jeho dcéra však krátko nato odpadla a z bezvedomia sa už neprebrala. Miestny patológ oficiálnu príčinu smrti zatiaľ neoznámil.

Agresívnu útočníčku, ktorej meno nezverejnili, už obvinili z vraždy. Prvé súdne pojednávanie sa má konať v stredu.

Vražda kvôli prdeniu

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu