Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zamilovaný pár sa neudržal: Austrálski milenci dostali pokutu za príliš hlučný sex!

Hlučný párik z Adelaide
Hlučný párik z Adelaide (Zdroj: ČTK)

ADELAIDE - Austrálsky pár Jessica Angelová a Colin MacKenzie sa šialene milujú. Problém je, že sa milujú nielen šialene, ale aj natoľko hlasno, že tým ruší celé okolie, napísal denník Sunday Mail.

 

Po opakovaných sťažnostiach na ich vášnivé a hlučné eskapády musela polícia prikročiť k radikálnemu kroku - a milenci dostali nielen pokutu, ale aj súdny príkaz, ktorý im nariaďuje na nasledujúcich 72 hodín zachovať ticho. Pár z predmestia Black Forest v Adelaide je tak možno prvým hriešnikom v Južnej Austrálii, ktorý bol odsúdený na základe porušenia zákona na ochranu životného prostredia, pod ktorý spadá prílišný hluk. Pri opakovanom porušovaní im môže vyniesť až 4000 dolárov pokuty (asi 82.800 korún).

"Vraj sme prekročili hladinu 'hlukového zamorenia' do tej miery, že nás zadržali, odviezli z nášho vlastného domu a oznámili nám, že sa nesmieme milovať," povedala novinárom šokovaná Angelová. "Je to úplne prehnané," dodal MacKenzie. "Dostal som pokutu za sex vo svojom vlastnom dome."

Policajti vraj na opakovanú žiadosť susedov apelovali na väčšiu ohľaduplnosť od tohtoročnej jari už najmenej dvadsaťkrát. Trpezlivosť im došla tento týždeň, kedy skončili s dohovormi a odviezli pár na stanicu. Ttridsaťštyriročná Angelová, ktorá je vraj z dvojice tou hlučnejšou, dostala nielen pokutu 315 dolárov, ale aj súdny príkaz na základe zákona o ochrane životného prostredia, aby na 72 hodín "prestala vyludzovať akékoľvek neprípustné zvuky vrátane jačania, hlasného stonania , nadávok a zvyšovania hlasu".

Štyridsaťpäťročný MacKenzie pripúšťa, že sú s Jessie trochu hlučnejší, ale susedia vraj pokojne mohli prísť zaklopať na ich dvere a poprosiť ich, aby sa utíšili, namiesto aby volali políciu. "Je to hlavne Jessie, kto je hlučná," povedal. "Náš priemerný sex trvá zvyčajne štyri až sedem hodín priemerne päť nocí v týždni," dodal s tým, že sťažnosti považuje za "podlé a bizarné".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu