Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ohrdnutý milenec Ravi (25): Zastrelil 5 ľudí, nakoniec aj seba

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NAÍ DILLÍ - Indické hlavné mesto Naí Dillí sa v pondelok stalo dejiskom krvavej drámy, keď 25-ročný muž zastrelil svoju bývalú priateľku spolu s ďalšími štyrmi ľuďmi a následne obrátil zbraň proti sebe.

Podľa utorňajšej správy tlačovej agentúry Press Trust of India sa páchateľ identifikovaný ako Ravi nedokázal vyrovnať so skutočnosťou, že mladá žena sa pred rokom vydala za iného muža. Neúspešný nápadník sa rozhodol oboch zavraždiť, obeťou jeho vyčínania sa však stala aj ich domáca. Vrah vyzbrojený automatickou pištoľou a ďalšou strelnou zbraňou sa následne presunul na jedno z predmestí, kde zastrelil priateľkinho otca a sestru.

Mladí Indovia sa často musia zosobášiť s partnermi, ktorých im vyberú rodičia, eknomické zmeny v krajine však so sebou prinášajú aj šírenie trendu "manželstiev z lásky". Obyvatelia druhej najľudnatejšej krajiny sveta si tiež čoraz častejšie kupujú strelné zbrane, ktoré vnímajú ako symbol svojho postavenia. V Indii v tejto oblasti prekvitá čierny trh, keďže získať príslušné povolenia nie je jednoduché.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu