Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dvojnásobná tragédia: Rudolf (†28) skočil pod vlak, zdrvený brat (†26) sa upil na smrť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: socyberty.com)

BRATISLAVA/FRÝDEK-MÍSTEK – Obrovská tragédia postihla rodičov z českej obce Dobratice vo Frýdku-Místku, ktorí v priebehu niekoľkých hodín prišli o oboch milovaných synov. O nešťastí informoval portál idnes.cz.

Starší z bratov Rudolf zahynul vo štvrtok večer pod kolesami vlaku na frýdecko-mýsteckej stanici, pod ktoré údajne skočil kvôli nešťastnej láske. Jeho zranenia po strete s vlakom boli natoľko vážne, že im podľahol ešte pred príjazdom záchranárov.

Rudolfov mladší brat Vladimír sa v tej chvíli nič netušiac zabával na českom rockovom festivale Masters of Rocks, ktorý sa konal vo Vizoviciach. Keď sa však k nemu dostala smutná správa o tragickej smrti súrodenca, poriadne to s ním otriaslo. Žiaľ a smútok sa rozhodol zahnať alkoholom. Podľa svedkov to však so zapíjaním prehnal a kamaráti ho spolu s priateľkou odniesli do stanu. Ráno sa už však mladík neprebudil.

Predbežnou príčinou Vladovej smrti je zástava srdca. Matka nebohých synov sa po dvoch zdrvujúcich správach zrútila a zotavuje sa v nemocnici. Ich otec takisto skončil na nemocničnom lôžku, má totiž rakovinu a otrasná dvojnásobná tragédia jeho stav zreteľne zhoršila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu